Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hromadná nehoda u slovenských hranic: Dálnici D2 uzavřela v obou směrech!

Aktualizováno -
17. května 2023
10:11
Autor: ČTK, inf, mat - 
17. května 2023
06:41

Dálnici D2 u hranic se Slovenskem uzavřela ve středu ráno v obou směrech na pět hodin nehoda dvou nákladních a jednoho osobního auta, podařilo se ji znovu zprůjezdnit až po 9:00, řekl ČTK mluvčí policie Bohumil Malášek. Auta se srazila v místě, kde je doprava omezená a dálnice se opravuje.

Při nehodě se zranil jeden člověk, řekla ČTK mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Řidiči museli z dálnice sjíždět ve směru od Brna už na exitu 41 u Podivína, protože na 48. kilometru sjezd z D2 omezuje oprava vozovky. V opačném směru policisté odkláněli dopravu na Slovensku na exitu 5 Kúty.

Národní registr dopravních informací (NDIC) o uzavření dálnice informoval před 04:15. Jihomoravští hasiči z havarovaných aut nemuseli nikoho vyprošťovat, napsali na twitteru. Zraněného odváželi záchranáři.

„S podezřením na těžké zranění jsme jej po ošetření převezli na urgentní příjem břeclavské nemocnice,“ řekla Bothová.

Nehoda v dopravním omezení na D2 na Břeclavsku se stala také minulý týden v pátek. Na 50. kilometru směrem na Slovensko se tehdy srazily tři kamiony, jeden člověk se lehce zranil.

Video  Kolony! Na dálnici D11 se převrhl přívěs s koňmi, auto za přívěsem nedobrzdilo a nabouralo do něj (23. dubna 2023).  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání