Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ravenův horoskop na červenec: Berani získají peníze, Ryby si vyslouží závist

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. července 2023 ● 06:00

    Prázndinovým měsícem vás provede astrolog a mág Raven Argoni. Co nás čeká? Kupodivu hlavně práce a nové projekty.

  • 1.

    Beran

    ...
    Po tvrdších měsících, kdy se Berani snažili zapůsobit na nadřízené a naskočit na vlnu povýšení či dokonce zvýšení platu, se pozice Beranů konečně ustálila na pozici všeobecného dobra a nějaká ta lepší cifra se na výplatě ukáže. 

    Vzhledem k tomu, že nás právě dostihla doba prázdnin a s nimi spojených dovolených, se zlepšení finanční situace bude hodit.

    Na cestách si, milí Berani, dávejte pozor na svoje končetiny, ať se vyhnete zbytečným úrazům, jinak budete v červenci zářit spokojeností, protože i vztahy kolem vás a vaše vlastní vztahy zaznamenají jisté uklidnění a v mnoha případech přímo i rozkvět.

  • 2.

    Býk

    ...
    V prázdninových měsících budou Býkům dělat vrásky zejména nečekané výkyvy v oblasti zdraví a nejen oni, ale i další rodinní příslušníci budou sklízet plody své péče o tělesnou schránku. Je jisté, že by nebylo od věci si sehnat, popřípadě i zaplatit nějaký rehabilitační kurz a nechat se poučit od akreditovaného odborníka. Zatuhlé klouby by vám, milí Býci, nedělaly v létě příliš dobrou službu. 

    V práci nastane mírné uklidnění, proto určitě nezahálejte a zadané úkoly plňte s nejlepším svědomím a vědomím. Bojujete o svou lepší budoucnost. Dovolenou si vyberte raději nadvakrát, abyste nebyli příliš dlouho v jednomu kuse mimo pracovní prostředí. Je to samozřejmě rada, vycházející z hvězd a z hvězdných stálic, to znamená, že se jí nemusíte řídit na 100 %, ale vyplatí se, občas si na ni vzpomenout.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Letní počasí sice svádí ke skopičinám, ale Blíženci patří ke znamením, jež by si letos i v teplých dnech měla dávat pozor na zdraví, které podle aktuálních konstelací může i navzdory hřejivému létu vykazovat vyšší křehkost. Abyste nemuseli, občas i v nepříjemně krátkých intervalech zápasit s nečekanou únavou. Každopádně si i tak prožijete léto bez větších karambolů a dokonce bude i na co s úsměvem vzpomínat. Pracovně vytíženější se budete cítit až v září. Takže, směle vstříc letním hrátkám. 

  • 4.

    Rak

    ...
    Na Raky čeká v červenci mírný vztahový zásek zejména díky tomu, že váš protějšek bude cítit tak trochu ve stínu vašeho zájmu. Poslední dobou jste se soustředili hlavně na svou kariéru a své potřeby, proto by bylo dobré vzít svou drahou polovičku v červenci  na oběd nebo na večeři do nějaké honosnější restaurace. I když se to na první pohled nezdá, tak na druhý pohled se to vyplatí.

    Zdraví se jeví jako pevné, nebojte se tedy vyrazit kamkoli, kde bude dobře nejen vám, ale i vašim blízkým. První prázdninový měsíc se k tomu vyloženě podbízí. 

  • 5.

    Lev

    ...
    Mnoho Lvů se pod vlivem Černé Luny vrhlo do vztahu, který je, mírně řečeno, vyčerpává. Finančně i citově. Možná že se právě proto mnoho Lvů zničehonic ocitne na klidném místě, kde si mohou, obrazně řečeno lízat rány a vyhlížet lepší časy. Jinak mají samozřejmě vyhlídky docela slušné, takže se začnou rychle vracet do formy. Za pár týdnů či měsíců, na začátku podzimu z nich opět budou ředitelé zeměkoule, přebírající podnikatelské nápady od svých vyjukaných podřízených.

    Dávejte si pozor na vztahy, protože je možné, že se vaši vztahoví partneři budou snažit využít přechodného oslabení díky Černé Luně, a kdoví na jaké myšlenky jsou schopní přijít.

  • 6.

    Panna

    ...
    Panny si v červenci mohou rozmyslet, jak by měla vypadat jejich další kariérní cesta. Poslední dobou stále častěji sní o nezávislém zaměstnání takzvaně na volné noze. Zatím ale ještě nedozrál úplně ten správný čas. 

    V červenci se, milé Panny, zaměřte na zdraví a dopřejte si vydatný spánek, kdykoli to bude jen trochu možné. 

    Na poli milostném se možná rýsuje nějaké setkání s někým, kdo se vám zalíbil a stále se vám líbí, ale netroufli jste si na něho ani pomyslet. To by mohlo být docela zajímavé.

  • 7.

    Váhy

    ...
    I když se to možná nezdá, ale i v létě se dá rozvíjet pracovní kariéra. Nezlomné Váhy využijí možnosti, kdy není na pracovním poli moc co k řešení a krůček po krůčku se jim podaří nějaký průlom a tedy slibné povýšení. Zdravotně jsou také na tom dobře, i když být opatrný na svou tělesnou schránku se vyplatí všem znamením celého zvěrokruhu. Váhám ale v současné době dvojnásob.

    Bylo by dobré využít dobré nálady letních dnů a vyžehlit si to tam, kde jste nějakou dobu nešli zrovna příkladem, jistě se někdo takový najde. 

  • 8.

    Štír

    ...
    Štíři se pyšní titulem nejerotičtější znamení zvěrokruhu, v červenci této pověsti dostojí nebo alespoň budou mít pár příležitostí, ukázat se v příznivém světle. Léto přeje románkům i upevňování dosud vážných známostí. Štíři budou rádi cestovat a všude jich bude plno. Pozor na úrazy všeho druhu. Štír se občas neudrží, protože bude letos v létě obzvláště divoký.

    Všeobecně se tedy Štírům bude dařit a na léto 2023 budou vzpomínat v dobrém. 

    Zdraví bude stabilní, pozor byste si měli dávat jen na sklony k přejídání. Letní grilování k tomu bude svádět.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Střelci byli dlouhou dobu pracovníky, na které bylo spolehnutí. V červenci však Střelce dožene chuť užívat si letních radovánek. Nebudeme Střelce házat do jednoho pytle, ale většina z nich si bude chtít vybrat alespoň část své dovolené právě v červenci, no nakonec, proč ne? Možností se naskytne celý věrtel a všechno by mělo být bez problémů.

    Jak se to však stává už tradicí, v rozletu budou Střelcům bránit rodinné povinnosti.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Půlka roku za námi a červenec slibuje Kozorohům dobré podmínky pracovat na nějakých dalších nových projektech. V pracovní oblasti budou Kozorozi budit u ostatních platných členů naší společnosti závist a podle všech konstelací se jim podaří využít každé příležitosti k úspěšnému podnikání, práci a výdělku.

    Na poli vztahů to bude lehce pokulhávat, přestože léto bude nabízet hromadu možností, jak si užít slunných dnů. Ale nedají se dvě věci dělat současně a přitom dobře.

    Zdravotně na tom budou Kozorozi dobře, občas až velmi dobře.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Červenec nabídne praktickým Vodnářům konečně trochu odpočinku, ale i další možnosti rozvoje pracovní činnosti podle toho, jak bude který Vodnář k určité činnosti naladěn. Dlouho jste stagnovali, tak příliv nové energie uvítáte. Vztahy Vodnářům delší dobu přinášely jednu vrásku za druhou a to se nyní konečně změní. Čili je možné očekávat jisté uklidnění ve vztahové rovině.

    Takže léto přinese celkové vystřízlivění, ale i další možnosti, jak to jenom nazvat? Funkční existence.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Na Ryby dolehnou v červenci klepy, závist a různé pomluvy lidí, kteří jim závidí, jak už to tak někdy bývá. Ryby delší dobu zápasily se vztahy, zažily stěhování i výměnu partnera. Někdy i partnerů.

    Nyní si konečně mohou odpočinout a užívat si červencového slunce, ať už v konstruktivní samotě nebo  se svým protějškem. Během léta se ukáže, zda ta změna bydliště i partnera bude přínosná nebo se opět budete muset posouvat dále. Bylo by dobré mít stálejší a hlavně jistější peněžní příjem, to by nyní pro Ryby mělo být číslo jedna v pořadí celkové naléhavosti.

    Zdraví mírně pozlobí, možná se stane, že Ryby ulehnou s menší virózou (s něčím se ulehnout musí) a budou potřebovat pár dní klidu. Přece jen ty turbulence, ať už vztahové nebo pracovní během posledních měsíců nebyly nic lehkého.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz