Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Drama na parkovišti ve Zlíně: Mladíka přimáčklo auto, skončil v nemocnici

Muže přimáčklo auto: Otevřenou zlomeninu mu léčí ve Zlínské nemocnici.
Muže přimáčklo auto: Otevřenou zlomeninu mu léčí ve Zlínské nemocnici.  (Autor: Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o.)
Autor: hpe - 
16. ledna 2024
15:49

Ve středu 10. ledna během ranních hodin vyjely zdravotnické týmy ze Zlína a Otrokovic k případu mladého muže, který utrpěl vážné zranění dolní končetiny. Na parkovišti ho přimáčklo auto. Záchranáři mladíka převezli na urgentní příjem nemocnice ve Zlíně.

Jak informovala mluvčí Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Gabriela Netopilová Sluštíková, muž mezi auty na parkovišti čistil sklo svého vozidla. Do řady zaparkovaných aut vzápětí naboural řidič a rozpohyboval tím tak ostatní vozidla. Jedno z nich mladíka přimáčklo. 

Přivolaní záchranáři na místě zjistili, že muž utrpěl otevřenou zlomeninu dolní končetiny v oblasti bérce. Podchlazeného pacienta na místě zajistili, podali mu léky proti bolesti a zajistili mu tepelný komfort. Posléze byl převezen na urgentní příjem do zlínské nemocnice, kde musel podstoupit další vyšetření a ošetření.

Muže přimáčklo auto: Otevřenou zlomeninu mu léčí ve Zlínské nemocnici. Muže přimáčklo auto: Otevřenou zlomeninu mu léčí ve Zlínské nemocnici. | Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o.

KozaRoza1 ( 18. ledna 2024 08:45 )

Pisálku, nevím, kde jsi přišel na to, že to, kde se to stalo je parkoviště. Ale chápu, napsat článek 6 dní po té nehodě a navíc z teploučka kanceláře někde v Praze je opravdu výkon.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání