Slavný hudebník Cordozar Calvin Broadus alias Snoop Dogg je od roku 1997 až dosud ženatý se Shante (52), s níž měl postupně 4 děti. Kromě tří synů – Cordeho (29), Cordella (26) a Juliana (25) – se jim narodila také jediná dcera Cori. Ta však nyní bojuje s vážnými zdravotními problémy, které se zdají být vzhledem k jejímu nízkému věku úplně absurdní...

Své příznivce totiž Cori na sociální síti informovala o tom, že byla převezena do špitálu. Na svém profilu zveřejnila několik fotek z nemocničního lůžka, ke kterým přidala krátký popisek: „Dnes ráno jsem měla vážnou mrtvici. Když mi to oznámili, tak jsem se rozplakala,“ přiznala Cori, která je úspěšnou podnikatelkou – vede kosmetickou značku Choc Factory.

Lékaři někdy označují mrtvici za srdeční infarkt pro mozek. Dochází k ní, když je zastaven přívod krve do mozku. „Je mi teprve 24 let. Co jsem v minulosti udělala, že jsem si tohle všechno zasloužila?“ ptala se Cori veřejně. Žádné další detaily své indispozice však neprozradila.

Video
Video se připravuje ...

Mrtvice u žen: Příznaky a příčiny Videohub

Místo toho alespoň poděkovala za podporu, které se jí dostává. „Stále jsem tady, ale doufám, že budu brzy doma,“ posteskla si s tím, že si aktuálně „prochází sra*kama jako každý druhý“. U člověka do třiceti let přitom mrtvice není tak obvyklá – ačkoliv je pravda, že v posledních letech postihuje mladé stále častěji. Na vině je především stres a nezdravá životospráva.

Fotogalerie
74 fotografií