V Survivoru 2024 soutěžící opět svádějí boj s nepřízní nečekaně měnícího se počasí, s nástrahami přírody, ostatními hráči i sami se sebou. Zkouška, kterou nikde jinde nezažijí, odhalí, kdo z nich dokáže v těch nejtěžších podmínkách nejlépe tvořit výhodná spojenectví, ale i schopnosti intrikovat a neohlížet se na ostatní a jít si za svým. Vítěz si odnese vysněný titul a 2,5 milionu korun.

Bojovníci Survivoru jako již v předchozích dvou sériích vytvořili dva válečné týmy, které se tentokrát jmenují Titáni a Lovci. Moderování drsné reality show, v níž si mnozí sáhnou až na dno svých sil, se opět ujal Ondřej Novotný

Všichni hovořili o sloučení

40. den získali kmenovou imunitu Lovci. Z Titánů si náhrdelník imunity odnesl Tomáš. V devátém dílu prohrála Iva. V duelu ji porazil Bandurko.

Jakub jako čtvrtý vzdal hru

12. den zkolabovala podnikatelka Ornella a museli si ji vzít do péče lékaři. Po operním pěvcí Michaelovi se stala druhým soutežícím, který z boje odstoupil, a to 14. den hry. Sebastian odešel v desátém dílu. Survivor opustil, aby se mohl věnovat svému otci, který má rakovinu. Jakuba k ukončení pobytu v džungli vedly zdravotní problémy.

Kdo vypadl v duelu

Jako první byla v duelu pátý den tvrdé hry poražena zpěvačka Adéla Krejdlová, která patřila do kmene Titánů. Ve čtvrtém dílu vypadla barmanka Kateřina též z kmene Titánů. Lovci prohráli boj o imunitu v šestém dílu a ostrov musela opustit módní návrhářka Rachel. V osmém dílu se karta obrátila. Šlo o hlavu jednoho z Titánů. V duelu byla poražena modelka Denisa, někdejší láska Kuby Prachaře. Ve dvanáctém dílu podlehl Filip. Ve čtrnáctém Radkovi podlehla Ivana. V 16. dílu se duel nekonal. V 18. dílu vyvadla Iva.

Účastníci, kteří opustili Survivor 2024

1. kmenová rada (Titáni) - Adéla Krejdlová

2. kmenová rada - Michael Skalický (ze zdravotních důvodů)

2. kmenová rada (Titáni) - Kateřina Balounová

3. kmenová rada - Ornella Koktová (odstoupila)

3. kmenová rada (Lovci) - Rachel Karnižová

4. kmenová rada (Titáni) - Denisa Dvořáková

5. kmenová rada - Sebastian Navrátil (odstoupil) 

5. kmenová rada - Jakub Bína (odstoupil)

5. kmenová rada (Lovci) Filip Křížek

6. kmenová rada (Titáni) Ivana Jirešová

8. kmenová rada (Lovci) - duel se nekonal

9. kmenová rada (Titáni) Iva Skupnik

Titáni:

Lovci:

Survivor 2024: Soutěžící a jejich charakteristika

Samuel Krištofič

Pirát - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Samuel Krištofič (34 let) je bojovník MMA.

  • Ve světě MMA sportů nikdo neřekne jinak než Pirát. Na konci minulého roku se v Oktagonu blýsknul skalpem Karlose Terminátora Vémoly, kterého nemilosrdně knockoutoval už v prvním kole.
  • Samuel má za sebou těžké dětství. Otec byl alkoholik a matka jej a jeho sestru vychovávala sama. Rodina často neměla peníze, ale právě tato zkušenost jej podle jeho vlastních slov neustále posouvá dopředu a pomáhá mu být lepším člověkem i sportovcem.
  • Na ostrově má v plánu hrát hru na padoucha s tváří medvídka. Ostatní soutěžící si chce získat především svým humorem.
  • V osmém dílu byl nucen změnit kmen. Vybrali si ho Lovci.

Martin Mikyska

Mikýř - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Martin Mikyska (30 let) je komik a youtuber.

  • Na internetu jej lidé znají spíše pod pseudonymem Mikýř. Jeho pořad Mikýřova úžasná pouť internetem kombinuje zpravodajský formát s absurdním humorem.
  • V roce 2021 moderoval hudební Ceny Anděl, kde společně s muzikantem Jordanem Hayem parodovali „oscarovou“ facku Willa Smithe. Místo políčku se ale spolu líbali.
  • Mikýř je bývalým úspěšným snowboardistou a několikanásobným mistrem České republiky ve slopestyle.
  • Do Survivoru se hlásil už v minulosti. Svou účast v soutěži bere jako výzvu, která se neodmítá, a věří, že ve stáří bude vděčný, že si tuto příležitost nenechal ujít. Těší se na sportovní výzvy a s nekomfortem i nepříjemnými situacemi plánuje bojovat humorem.
  • Na ostrově bude nejvíce postrádat svou přítelkyni a jezevčíka.
  • V osmém dílu byl nucen změnit kmen. Vybrali si ho Lovci.

Ivana Jirešová

Ivana - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Ivana Jirešová (47 let) je herečka, která se proslavila rolí v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

  • Ten TV Nova začala vysílat v roce 2005. Kromě něj se objevila také ve druhé sérii show Tvoje tvář má známý hlas.
  • Je známa svým nadšením pro jógu a zdravý životní styl. V minulosti byla také redaktorkou módního časopisu Harper´s Bazaar.
  • Ivana prošla těžkým rozvodem. Se svým exmanželem měla vyhrocené vztahy a čelila nepříjemným útokům. Usmířili se krátce před jeho úmrtím.
  • Herečka věřila, že život jí poslal příležitosti, které mají smysl, a takto vnímala i svou účast v soutěži. Největší obavy měla z toho, jak bude schopna vycházet s ostatními lidmi, protože sama za sebe říká, že nedokáže své emoce skrývat.
  • Největší výzvou pro ni byla sociální hra, jelikož je pro ni důležité jednat s lidmi čestně a otevřeně. Věděla ale, že někdy i lež k Survivoru patří a chtěla si vyzkoušet, zda to dokáže.
  • V duelu byla poražena ve 14. dílu.

Martin Prágr

Márty - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Martin Prágr (29 let) je tanečník, lektor a choreograf.

  • Tančit Martin zvaný Márty začal již v sedmi letech a do povědomí široké veřejnosti se zapsal jako účastník tří ročníků soutěže StarDance. Jeho tanečními partnerkami byly Gabriela Soukalová, Simona Babčáková a Iva Kubelková.
  • V taneční soutěži byla většina pozornosti věnována jeho slavným partnerkám, se Survivorem ale přišla jeho chvíle, kdy chce zazářit on sám.
  • Kromě tance se do paměti lidí zapsal i benefiční akcí na pomoc Hodonínu po ničivém tornádu.
  • Márty je člověkem, který se nikdy nevzdává, a když už se pro něco rozhodne, věnuje maximální úsilí a soustředění tomu, aby uspěl. To platí i pro jeho účast v soutěži, kterou bere jako výzvu. A hodlá ji využít na 100 %. 
  • Ve 14 dílu Titáni do duelu čtyřmi hlasy nominovali Ivanku. Tu v duelu porazil Radek, jehož proti ní postavil majitel náhrdelníku individuální imunity Márty.
  • V 16. dílu Márty našel též půlku, ale vzhledem k tomu, že již má jednu, tak je přesvědčen, že je „za vodou“. 

Yenifer Cao

Yenifer - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Yenifer Cao (30 let) působí jako infuencerka.

  • Je dcerou vietnamských rodičů, kteří spolu pracovali v továrně v Rusku a následně se přestěhovali do Německa, kde se Yenifer také narodila. Kvůli problémům s přistěhovalectvím se ale následně musela celá rodina přesunout do Česka.
  • Jelikož její rodiče museli hodně pracovat, svěřili své děti do péče strýci. Po letech se i s bratrem přestěhovala zpět do Německa, kde její bratr tragicky zahynul při autonehodě. Yenifer se následně vdala, ale její manželství nemělo dlouhého trvání.
  • V současné době by se ráda více věnovala herectví. Objevila se v seriálu Boží mlýny, v reality show Zlatá mládež a v roce 2020 také v soutěži Masterchef Česko.
  • Ráda by svou účastí v soutěži Survivor lidem a svým blízkým ukázala, že to, jak se prezentuje na sociálních sítích, je jen fasáda a že v životě je nutné překonávat těžké věci, aby člověk dosáhl něčeho výjimečného.

Veronika Sandholzová 

Veronika - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Veronika Sandholzová (23 let) je studentka. V roce 2021 získala titul Miss Sympatie. 

  • Veronika je velice cílevědomá a pro úspěch je schopna udělat téměř cokoli. Do Survivoru se neúspěšně hlásila již loni. Od té doby se naplno vrhla do cvičení a zhubla 10 kg.
  • V soutěži hodlá naplno využívat všech svých zbraní, aby si získala důvěru ostatních lidí.
  • Nebojí se použít lež, ohnout informace ve svůj prospěch a tvořit tajné aliance na více stranách. Uvidíme, jestli dokáže udržet tajemství a zda ostatní uvěří jejímu nevinnému výrazu křehké blondýnky.

Martin Carev

Martin - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Martin Carev (25 let) je cestovatel.

  • V šestnácti letech založil kanál na YouTube s názvem Jmenuju se Martin, který má nyní více než 500 000 odběratelů. O tři roky později ho časopis Forbes označil za 20. nejvlivnějšího Čecha na sociálních sítích. Stále je jedním z nejoblíbenějších influencerů generace Y.
  • Působí také ve světě modelingu a vydal i několik vlastních písní. V roce 2022 se objevil v pořadu Tvoje tvář má známý hlas.
  • V posledních letech se věnoval především cestování po světě a malou roli si vystřihnul i v seriálu Ulice.
  • Martin je velkým fanouškem Survivoru, má nastudované všechny řady soutěže, včetně zahraničních verzí. Díky extrémním výletům, které během svých cest podnikl, je připravený na tvrdé podmínky, kterým bude muset na ostrově čelit.
  • V 16. dílu byl poslán do duelu. Ten se ale nekonal.

Jack Hamid

Jack - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Jack Hamid (46 let) je Hotel Manager.

  • Narodil se v Káhiře ve vlivné rodině. Jeho otec působí jako mezinárodní diplomat a jeho matka byla úspěšnou podnikatelkou v lékárnictví. Jeho sestra je profesorkou na káhirské univerzitě a bratr se živí jako pilot.
  • Jack měl díky tomu tvrdou výchovu a chodil i na armádní školu, odkud si prý do soutěže nese kdejakou zkušenost. Tlak jeho rodiny a především jeho otce byl na něj ale příliš a chtěl ukázat, že dokáže prorazit sám, způsobem, který je mu více vlastní.
  • Dnes je Jack se svými sourozenci v kontaktu jen zřídka a nestýká se ani s otcem. Jack je rozvedený a má čtyřletého syna. Tomu by rád ukázal, že jeho táta je hrdina. V Česku žije již 15 let a dlouhá léta se živí jako manager pětihvězdičkových hotelů.
  • Do Survivoru se přihlásil, aby našel sám sebe a pravé přátele. Miluje pozornost a je schopen udělat cokoli, aby ji získal. Říká o sobě, že je příliš čestný, s každým se rychle skamarádí. Je ale také drama queen, a ví, že v ostatních bude vzbuzovat emoce. Ať už pozitivní, či negativní. Pokud by vyhrál, rád by veškeré peníze věnoval dětem bez domova.
  • 15. díl začal soubojem o obrovskou mexickou odměnu. Vyhráli díky jedné jediné vteřině Titáni. Jenže zakročil Jack a předal svou nalezenou výhodu druhému týmu, tedy hladovým Lovcům.

Jakub Bína

Jakub - Survivor 2024

Autor: TV Nova  

Jakub Bína (39 let) je trenér a zpěvák skupiny Skyline, která se zaměřuje na elektronickou taneční hudbu.

  • Proslul svou extrémní proměnou z party zvířete na trenéra fitness a kulturistiky. Jako trenér účinkoval v pořadu Zpátky na vrchol na internetové televizi stream.cz, kde lidem radil se změnou životního stylu.
  • Neváhá před ostatními lidmi mluvit otevřeně o svých pocitech a vyjadřovat se k tabuizovaným tématům. Ve svém životě vyhledává nejtěžší výzvy, které by mohl překonat.
  • Do soutěže Survivor jde s motivací vyzkoušet si pobyt na ostrově ve společnosti lidí, které vůbec nezná. Je velice upřímný a tvrdý, s ostatními nemá slitování, nerad ustupuje a rozhodně není tím, kdo se nechá umlčet. Má jediný cíl a to dojít až nakonec a vyhrát. 

Filip Křížek

Filip - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Filip Křížek (24) let pracuje jako hasič.

  • Filip je impulzivní drsňák a mnozí si ho mohou pamatovat z hrané reality show Praha - den & noc.
  • V šestnácti letech vážil 131 kg, pak během jednoho roku zhubl 50 kg. Dobře si pamatuje, jaké to je mít hlad. Vždycky toužil stát se hrdinou, proto se také rozhodl pro povolání hasiče.
  • Je soutěživý a touží po vděku a uznání od ostatních. Zároveň je sebevědomý a vždy je rád středem pozornosti. Má smysl pro spravedlnost. V soutěži Survivor se pravděpodobně nachomýtne ke každému konfliktu a bude se v nich zastávat lidí, kteří mu budou blízcí. Zároveň je ale připravený hrát tvrdou hru a bojovat hlavně sám za sebe, až to bude potřeba. 
  • Doma mu fandí jeho přítelkyně a roční syn.

Nikola Kabátová

Nikola - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Nikola Kabátová (31 let) je programátorka.

  • Pochází z pěti sourozenců. Její matka je samoživitelka a otec se o ni nikdy příliš nezajímal. Její život provází několik tragédií. Babička a sestra uhořely při požáru a její matka utrpěla zranění při pádu ze skály a ona se o ni následně musela starat. Přestože neměla s otcem příliš dobrý vtah, starala se o něj v období, kdy byl psychicky na dně.
  • Ve svém osobním životě by Nikola chtěla něco dokázat sama pro sebe. 
  • Ve volném čase tančí street dance a v taneční škole předává své zkušenosti dětem.
  • Nikola je oddanou fanynkou Survivoru, viděla téměř všechny zahraniční série a to, že se soutěže může účastnit, je pro ni splněním jejího snu. Hru má pečlivě nastudovanou a dokáže díky tomu postupovat strategicky. Před ostatními soutěžícími hodlá tajit svou skutečnou profesi, aby si o ní nemysleli, že je příliš chytrá.
  • V 15. dílu po prohře lovců o ohromnou žranici a hlavně dopisy od blízkých zkolabovala. 

Martin Husár

Bandruko - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Martin Husár (30 let) je Art Director. Má přezdívku Bandurko, která ve východoslovenském slangu znamená brambora.

  • Profesionálně tancuje a pro server RukaHore natáčí rozhovory.
  • Rád žije naplno a je velmi cílevědomý. Život mu nenachystal vždy jednoduché situace a ztratil mnoho blízkých.
  • V Bratislavě ho přezdívají Noční starosta, ví, kdy se co děje, zná kdekoho a miluje život ulice. 
  • Survivor má důkladně nastudovaný. Je připraven taktizovat a hrát si s ostatními hráči, které se bude snažit přechytračit.
  • V Survivoru by také rád všem ukázal, že dokáže být nejen kreativní, ale také že je velkým bojovníkem. Říká o sobě, že je rozvážný pórovatěl, a zasáhne vždy v pravou chvíli.
  • Na ostrově mu budou nejvíce chybět přátelé a rodina, kulturní život a hudba.
  • V 15. dílu dopisy a spoustu jídla vyhráli Titáni. Lovce potopil Bandurko, hra mu nesedla. Jak řekl, byl „nejhorší za poslední roky“. 

Jana Zicklerová

Jana - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Jana Zicklerová (52 let) je trenérka.

  • Před dvěma lety ji zasáhla těžká osobní ztráta. Kvůli covidu přišla o muže, s nímž byla v manželství dvacet pět let. Svou dceru, která studuje vysokou školu, od té doby vychovává sama a nyní je otevřená všemu, co jí život a budoucnost přinese.
  • Do Survivoru se hlásila potřetí a letos konečně přišla její šance. Její nejbližší její rozhodnutí jít do soutěže přijali s nadšením a podporují ji. 
  • Na svůj věk je Jana i díky své profesi ve velmi dobré kondici. Sportuje od útlého věku a až na gymnastiku jí žádný sport není cizí. 
  • Je disciplinovaná i drsná a do soutěže jde s jednoznačným odhodláním zvítězit. Je přirozenou vůdkyní, příkladem vytrvalosti a ráda by všem ukázala, že v Survivoru může zvítězit i žena. V soutěži se těší také na digitální detox, očekává, že si pobytem na ostrově vyčistí mysl.

Tomáš Rys

Tomáš - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Tomáš Rys (40 let) se živí jako Streamer.

  • Je energický i trochu potrhlý typ, který si rád dělá legraci z lidí na internetu. Také je trochu lehkomyslný a prostořeký. Na internetu se proslavil tím, že ve svých streamech prozrazoval detailní informace o svých bývalých vztazích.
  • Sedmnáct let hrál fotbal, s věkem ale pak přesedlal k hraní fotbalu online a nyní se živý jako herní streamer.
  • V osobním životě je cílevědomý, ale říká o sobě, že se pořád cítí jako kluk, který má ještě čas užít si dobrodružství a zábavu.
  • Přestože má dlouholetý vztah, není připraven na závazky. Uvidíme, zda mu Survivor přichystá dobrodružství, po kterém změní postoj. Svou účast v soutěži bere jako výzvu. 
  • Sám sebe vnímá jako vůdčí typ. Nemá ale problém fungovat v kolektivu, je kamarádský a mohl by být tím, kdo bude svými vtipy a pozitivní náladou pozvedávat morálku.
  • V osmém dílu byl nucen změnit kmen. Vybrali si ho Titáni. Nebylo mu to moc po chuti.
  • Ve 14. dílu někteří zažili i něco, co vůbec nečekali.vTomáš, jak řekl, poprvé v životě zabil tarantuli a navíc ji sežral. Posolená prý byla výborná.

Iva Skupnik

Iva - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Iva Skupnik (29 let) je auditorka.

  • Přiznává, že v životě si prochází existenciální krizí. Dosud se vždy snažila být tou hodnou a poslušnou dívkou, přesně tak, jak se to od ní žádalo. Je vdaná a od okolí cítí tlak na to, aby už měla rodinu.
  • Survivor proto považuje za příležitost, jak se ze své pozice vymanit a udělat konečně to, co chce ona, a ukázat všem, že dokáže mít svůj názor a jít si za svým vlastním snem. Věří, že jí ostrov změní pohled na svět, a bude pak lépe připravená přijmout závazky, které se od ní očekávají.
  • Jako svá největší esa v rukávu, která hodlá v soutěži použít, jsou komunikativnost, tvrdohlavost i odolnost. Netají se ani tím, že pokud půjde do tuhého, použije i ženské zbraně. 
  • Případnou výhru by Iva použila na splacení hypotéky.
  • Na ostrově jí nejvíce chyběli kočka a manžel.
  • Vypadla v 18. dílu.

Kristina Alexandra Hrbková

Kristýna - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Kristina Alexandra Hrbková (29 let) je policistka.

  • Má vystudovaná práva a už čtyři roky pracuje jako policistka. Žije v Olomouci, ale za prací dojíždí do Prahy, proto nemá příliš volného času. Ten zbývající vyplňuje především sportem.
  • Pracuje na stejném oddělení se svým snoubencem. Makají v terénu a jsou těmi, kdo na místo činu vyjíždí jako první. Díky své profesi si prošla již množstvím krizových situací. Svou práci zároveň bere jako svého koníčka a říká, že se v ní našla.
  • Do Survivoru se přihlásila, protože chce zažít něco nového a otestovat své hranice. Ráda by všem ukázala, že policistky jsou silné a nejsou jen pouhými věšáky na uniformu.
  • Nejvíc jí bude chybět její pejsek Samík a při myšlence na něho se drsná policistka změní na milou pečující „psí mámu“.
  • V osmém dílu byla nucena změnit kmen. Vybrali si ji Titáni.
  • V 16. dílu vyhrála individuální imunitu.

Radek Polomik

Radek - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Radek Polomik (39 let) je investor a pochází z Prahy.

  • Šest let vedl mezinárodní tým Microsoftu ve Spojených státech amerických. Účastnil se i televizní show Amerika hledá talent, kde pak účinkoval ve videoklipu s Tyrou Banks.
  • Ve volném čase rád sportuje a tráví čas s lidmi.
  • Považuje se za těžkého extroverta, který se nebojí ukázat svou bláznivou stránku. Domnívá se, že je nepředvídatelný, takže nedokázal upřesnit, jakou strategii ve hře zvolí. Myslí si sice, že je flexibilní, ale prý nedokáže lhát. Nevyloučil ale, že ho Survivor naučí být brutální a bodat kolem sebe.
  • Nemá rád konflikty, ale na druhou stranu dokáže bouchnout jako sopka. Pak však vychladne a rychle jde do sebereflexe.
  • Jeho nejšílenější zážitek je, když žil tři týdny v pralese na Havaji. Zkušenosti z tohoto pobytu by se mohly v Survivoru hodit.
  • Ve 14. dílu porazil herečku Ivanu Jirešovou.
  • V 16. dílu byl byl nominován do duelu. Ten se ale nekonal.

Sebastian Navrátil

Sebastian - Survivor 2024

Autor: TV Nova

Sebastian Navrátil, 32 let, je hudebník, zpěvák a skladatel.

  • V roce 2012 vystupoval se svou kapelou v soutěži Česko-Slovensko má talent, ale tehdy velkého úspěchu nedosáhli.
  • Sebastian se postupně přeorientoval na sólovou kariéru a brzy se mu podařilo prorazit. V roce 2015 byla jeho píseň Toulavá nejpřehrávanější skladbou českého internetu a získal za ni také Českého Slavíka 2015 v kategorii Nejstreamovanější nahrávka.
  • Za poslední rok změnil ve svém životě mnoho věcí – rozchod s dlouholetou přítelkyní, změna hudebního stylu… a i svou účast v Survivoru vnímal jako pokračování této proměny nebo odrazový můstek.
  • Bral ji jako výzvu, ve které chtěl uplatnit svou přirozenou soutěživost, a také jako příležitost vystoupit ze své komfortní zóny. Hodlal reprezentovat popové zpěváky a dokázat, že i oni jsou drsní a mají na to se popasovat s tak těžkou výzvou.
  • Ze soutěže odstoupil v desátém dílu, aby se mohl starat o nemocného otce. 

Denisa Dvořáková

Denisa - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Denisa Dvořáková (32 let) je topmodelka, která v roce 2006 vyhrála světové finále soutěže Elite Model Look.

  • S modelingem začínala v patnácti letech. Předváděla pro nejslavnější světové návrháře Christiana Diora, Burberryho, Chanel, Chloé, Johna Galliana, Karla Lagerfelda, Kenzo, La Perlu nebo Pradu.
  • Díky své profesi také procestovala celý svět. Pracovala v Paříži, Miláně, Berlíně, Barceloně nebo New Yorku a je také držitelkou světového titulu Modelka roku. Její život a kariéra je splněným snem mnoha dívek.
  • Denisa rozhodně není křehkou a rozmazlenou dívkou, jak si o ní lidé myslí. Na svou účast v soutěži se pečlivě připravovala. Například se učila, jak rozdělat oheň pomocí křemene.
  • Denisa, někdejší láska herce Jakuba Prachaře, byla v duelu vyřazena ze hry v osmém dílu.

Ornella Koktová

Ornella - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Ornella Koktová (31 let) je podnikatelka.

  • Původně začínala jako modelka a hosteska. Jak sama říká, proslavila ji láska. Konkrétně románek s o 36 let starším Josefem Koktou, který byl v té době úspěšným podnikatelem a byl ženatý s moderátorkou Gábinou Partyšovou.
  • Dnes jsou Ornella a Josef manželé a mají spolu tři děti. Jak spolu žijí a vychovávají děti, televizní diváci mohli vidět v pořadu Výměna manželek.
  • V bulváru se často objevují i Ornellina matka a sestra, které jsou rovněž výraznými osobnostmi.
  • Přestože ji ostatní soutěžící Survivoru mohli podceňovat, byla rozhodnutá předvést svou tvrdou stránku a odolnost.
  • Znala dobře hru a šla do ní s jasně stanoveným plánem. Chtěla ukázat svým dětem, že jejich máma je lvice, která se dokáže vypořádat s kdejakou výzvou.
  • 12. den Survivoru Ornella zkolabovala. 14. den z boje odstoupila.

Rachel Karnižová

Rachel - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Rachel Karnižová (22 let) je módní návrhářka.

  • Byla rozhodně nejhlasitějším účastníkem třetího ročníku reality show Love Island Česko & Slovensko, kde se dostala v páru s Claudem až do finále. Jejich vztah jim ale nevydržel a v lednu letošního roku pár oznámil rozchod.
  • Už před účastí v Love Islandu všichni na Slovensku věděli, kdo je Rachel, když zveřejnila informaci o tom, že v minulém vztahu byla obětí domácího násilí.
  • Rachel je velmi ambiciózní a ví, jak na sebe upoutat pozornost. Kde je, není nouze o dobrodružství, drama i zábavu. Ač to na první pohled nemusí nechat na sobě znát, je schopna velice chytře přizpůsobit své chování tak, aby nakonec dosáhla svého.
  • Ze Survivoru vydala v duelu v šestém dílu.

Kateřina Balounová

Kateřina - Survivor 2024

Autor: TV Nova

Kateřina Balounová (30 let) je barmanka, která pochází z Třeboně.

  • V životě ji posílila smrt její matky. Řídila motorku, srazil ji mladý kluk a ona byla na místě mrtvá. S otcem si prožila těžké dětství.
  • Je upřímná a výbušná. Většinou bývá strůjce konfliktu. Nesnáší vlezlé lidi a dokáže ji naštvat, že by ji někdo pomlouval a lhal jí přímo do očí.
  • V Survivoru sázela spíše na fyzické dovednosti než ty sociální. V soutěži se bála nedostatku jídla a právě té sociální hry. Strategii prý úplně neměla připravenou, ale myslela si, že by mohla být spíš dobrým týmovým hráčem. 
  • Výhra v Survivoru by pro ni znamenala nový start, nedala by totiž dělat servírku do konce života.
  • Ve čtvrtém dílu Kateřinu v duelu porazila modelka Denisa.

Michael Skalický

Michael - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Michael Skalický (33 let) je operní pěvec, a navíc v Praze provozuje dvě hospody.

  • Na základní škole byl šikanován, protože byl pro ostatní zrzavým zpívajícím klukem s výrazným a nepřeslechnutelným hlasem.
  • Pochází z rozvedeného manželství a vychovávala jej především jeho matka. S otcem měl kvůli svému coming outu komplikovaný vztah, ale nyní se snaží spolu vycházet.
  • Svou účastí v soutěži by mu chtěl dokázat, že není slabý, ani zženštilý a že i jako gay může být opravdovým mužem. 
  • Michael je osobnost, kterou nelze přeslechnout. Vždycky si přál být sólovým pěvcem a věřil, že sólo dostane prozatím alespoň ve hře Survivor.
  • Ve čtvrtém dílu ze zdravotních důvodů z hry odstoupil. Dostal ale zlatý tiket, který mu umožní se jí zúčastnit příští rok.

Adéla Krejdlová

Adéla - Survivor 2024
Autor: TV Nova

Adéla Krejdlová (22 let) je zpěvačka.

  • V roce 2020 se zúčastnila show Česko-Slovensko hledá SuperStar, kde postoupila mezi pětadvacet nejlepších. Poté začala skládat vlastní písně. V současné době se věnuje hlavně cestování a modelingu.
  • O účast v Survivoru hodně stála a přípravám obětovala maximum. Do soutěže šla se strategií: přelstít, přežít a přehrát.
  • Za největší problém považovala digitální detox a také stesk svých blízkých.
  • V případě vítězství by finanční výhru investovala do vlastní kavárny, kterou by ráda provozovala se svým přítelem.
  • Ze Survivoru Adéla vypadla jako první. Pátý den byla poražena v duelu Martinem Mikyskou.

Fotogalerie
94 fotografií