Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chcete být v lepší kondici? Vyzkoušejte nový fitness náramek Samsung Galaxy Fit3! Otestovali jsme ho za vás!

26. března 2024 | 06:00

Milujete aktivní životní styl a chcete sledovat všechny své sportovní výkony a kondici? Nebo se jen chcete začít víc hýbat, mít o pár kilo méně a cítit se lépe? V redakci jsme za vás otestovali nový fitness náramek. Co všechno umí a jaké má vychytávky? Zjistíte v naší recenzi.  

Odolný a kompaktní

Náramek Galaxy Fit3 má oproti svým předchůdcům nové inovované hliníkové tělo s větším displejem, který je širší a tím i přehlednější. Je také odolný proti prachu, potu a vodě, takže s ním bez obav můžete vyrazit plavat do bazénu.

Neskutečná výdrž

Díky baterii s dlouhou výdrží se nemusíte starat o každodenní dobíjení, vydrží totiž až neskutečných 13 dní, což můžeme jen potvrdit.

Monitorujte svůj spánek

Výrobce klade důraz na kvalitní spánek coby důležitou součást zdraví a tak můžete s náramkem bez obav spát, inteligentní senzory sledují a analyzují váš spánek a ráno můžete vyhodnotit své spánkové návyky, případně začít pracovat na jejich zlepšení.

fitness náramek Samsung Galaxy Fit3 v noci monitoruje váš spánek
Autor: Archiv

Sledujte pohybovou aktivitu 

Během dne pak náramek Galaxy Fit3 sleduje veškeré fyzické aktivity svých majitelů. Volit můžete ze stovky typů sportů a cvičení, některé dokonce systém rozpozná automaticky. Naměřené hodnoty se ukládají do náramku nebo aplikace, kde si je můžete kdykoli prohlédnout, což funguje jako skvělá motivace při dosahování a plánování vlastních cílů.

souhrnný záznam krátké procházky v lesoparku
Autor: Redakce

Měňte vzhled podle nálady

Pokud rádi přizpůsobujete vzhled hodinek podle aktuální nálady, budete nadšení z výběru až 100 ciferníků, nebo si můžete do hodinek nahrát fotografii.

fitness náramek Samsung Galaxy Fit3 nabízí i tento roztomilý design
Autor: Redakce

Neobvyklé funkce pro vaše bezpečí

Náramek disponuje funkcí „detekce tvrdého pádu“ a „tísňové volání“, díky tomu dokáže vyhodnotit, že uživatel za podezřelých okolností upadl a nabídne možnost zavolat záchranku. V případě nouze lze přivolat pomoc prostým stiskem bočního tlačítka pětkrát za sebou.

Dovolit si ho může každý

Doporučená cena je 1 499 Kč, což je při množství funkcí opravdu neskutečné. Vybírat můžete zatím ze tří stylových barevných provedení - elegantní šedý, jemný stříbrný a rafinovaný růžový.

fitness náramek Samsung Galaxy Fit3
Autor: Archiv

Naše hodnocení:

Náramek Galaxy Fit 3 jsem testovala 2 týdny a musím říct, že mě po všech stránkách nadchl. Kromě toho, že na ruce vypadá elegantně a sedne i na užší zápěstí se mi líbí, že se pásek hodinek zasouvá dovnitř, takže se při sportu ani jiných aktivitách nikde nezachytává. Náramek je velmi lehký, takže ho lze mít bez problému nasazený po celý den a člověk o něm ani neví. Protože jsem hodně aktivní, chtěla jsem vědět, jak jsem na tom se svou aktuální kondicí. Náramek jsem využila nejen na výlet na kole, ale také na mé oblíbené nedělní hodině pilates a baletu. Na ruce jsem ho měla i při procházce do přírody s dětmi a zkusila jsem s ním dokonce spát, abych mohla zhodnotit jak je můj spánek kvalitní. Jednoduše ho lze také propojit s telefonem, pokud nemáte telefon od Samsungu lze náramek propojit přes aplikaci Samsung Health, kterou si stáhnete do svého stávajícího telefonu, vytvoříte si účet a podle pokynů spárujete. Všechny funkce fitness náramku Samsung Galaxy Fit3 jsou velmi intuitivní a jeho ovládání zvládne opravdu každý. Za neskutečnou cenu 1499 Kč,  dostanete nadupaný sportovní náramek plný užitečných funkcí pro vaše zdraví a tělesnou kondici.

fitness náramek Samsung Galaxy Fit3
Autor: Redakce

 

Autor: Jana Nováková