Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Pamatujete na provokativní Reginu z VyVolených? Zmoudřela, píše knihu a žije v souladu s přírodou!

24. dubna 2024 | 05:00

Pamatujete si na Reginu Holáskovou, která zaujala v první řadě reality show VyVolení? Tato velmi specifická blondýnka tehdy na sebe dokázala strhnout pozornost díky svému nevypočitatelnému chování. Její život byl zkrátka vždy plný extrémů a různých výstřelků. Dokázala Regina po letech najít klid v duši a zmoudřela? Co dnes dělá a čím se živí?

Potřebovala se předvádět

Brňanka Regina Holásková (46) vždy toužila po pozornosti a uznání. Už když v roce 1997 dokončila studijní obor návrhářství oděvů, začala si budovat svou kariéru. Chvíli pracovala jako vizážistka a fotografka, jednu dobu také jako tanečnice a striptérka v různých klubech, a to převážně v zahraničí. Její touha po změnách ji přivedla pokaždé jinam. Jednou vystupovala v Německu, pak zase v Itálii, Slovinsku, Mexiku, Rio de Janeiru, dokonce i v Norsku, na Islandu či v Japonsku.

Autor: Prima FTV

Když pak uviděla v televizi upoutávku na pořad VyVolení, měla jasno. Diváky okamžitě zaujala, a díky jejich hlasům se stala jedním z patnácti účastníků show, v níž si mohla vybojovat 11 milionů korun. Reginin první pobyt ve vile probíhal v roce 2005, kdy jí bylo sedmadvacet let.

Reality show pod neustálým dozorem kamer byla voda na její mlýn. Regina tak mohla před očima diváků ukázat, co všechno dovede. Mohla dát průchod svému exhibicionismu a touze po pozornosti, chovala se výstředně a sexuálně vyzývavě, svlékala se, flirtovala s muži a předváděla se. Avšak výjimečnost její osobnosti se zrovna každému nezamlouvala, a Regina si tak velice brzy každého ve vile znepřátelila.

Autor: facebook, archiv

Hned několik psychiatrických diagnóz

Její chování dle odborníků odpovídalo hned několika psychiatrickým diagnózám, proto není divu, že ledaskomu dost lezla na nervy. Diváci třeba nikdy nezapomněli na to, jak Regina chodila po pokojích s osvěžovačem vzduchu nebo rtěnkou kroužkovala každý spadlý vlas či smítko. Nakonec její extravagance, exhibicionismus a vyzývavé chování, konfliktní povaha i různé obsese vedly k tomu, že byla z vily vyloučena, což bylo později dle jejích vlastních slov pro ni vysvobozením.

Autor: TV Prima

Mediálnímu zájmu se ale ještě na dlouhou dobu nevyhnula, navíc se do vily o pár let později vrátila znovu jako divoká karta televize Prima. Tehdy se představila jako feministka, ekologická aktivistka a bojovnice za práva zvířat a znevýhodněných menšin. Bohužel ani tentokrát v soutěži nevydržela, a opět vypadla, v dalším vstupu se představila jako žena z vesmíru, po pár dnech však na vlastní žádost odešla.

Změnila si jméno

Jaké byly další roky života extravagantní a nevyzpytatelné Reginy? Zájem médií ji pronásledoval ještě dlouho, vystupovala například v pořadu Prostřeno, kde strávníky hostila ve své chatě u Brněnské přehrady. Později se prezentovala jako malířka obrazů, jejichž ceny se pohybovaly od deseti tisíc nahoru.

Od roku 2008 si oficiálně změnila jméno na Regina Agia. Vždy také uváděla, že touží po tom, napsat inspirující knihu, v níž by chtěla shrnout své životní názory a zkušenosti, anebo snila o kariéře návrhářky oblečení nebo interiérů. Z bývalé krátkodobé známosti s Pavlem Tesařem má dceru Isis Paolu, která byla počata zanedlouho poté, co Regina poprvé odešla z vily.

Autor: Archiv Blesku

Usadila se na chatě u přehrady

V současné době se prý stále různě probíjí životem, spekulovalo se o tom, že Regina ani nemá žádné pořádné bydlení a přežívá ve své stále více a více chátrající brněnské chatě u přehrady, kde má i své psy – oblíbené plemeno afghánského chrta. Po duchovní stránce ale Regina nestrádá, zdá se, že je smířená se životem, mnohem zkušenější a zpětně vidí a hodnotí některé události svého života jinak. Zajímá se o ezoteriku, zdravý životní styl, ekologii, věnuje se umění, psaní knih a snaží se šířením informací pomáhat těm, kteří to potřebují.

 

Autor: Taťána Kročková, Prostě fenomén