Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

V chebské restauraci muž vyhrožoval nabitou zbraní: Policie ho zpacifikovala, hrozí mu až 8 let!

Autor: btk - 
28. března 2024
20:54

Ve středu dopoledne přišel do restaurace v Chebu opilý jednačtyřicetiletý muž se střelnou zbraní. S nabitou pistolí vyhrožoval personálu kvůli penězům. Policie na místo přijela s policejním štítem a muže zpacifikovala. Dechová zkouška odhalila 2,3 promile. V případě prokázání viny muži hrozí až 8 let za mřížemi. Policie sdílela video ze zásahu.

Nebezpečné vyhrožování se odehrálo ve středu dopoledne v chebské restauraci. Krátce po poledni se po ulicích Chebu pohyboval neznámý muž a se střelnou zbraní vyhrožoval kolemjdoucím. Následně se vydal do restaurace, kde oslovil obsluhu provozovny s tím, že mu dluží peníze.

Video  V chebské restauraci opilý muž vyhrožoval personálu. V ruce měl nabitou střelnou zbraň.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Policie rychle zasáhla!

Před hosty údajně vytáhl střelnou zbraň a začal s ní manipulovat. Po krátkém rozhovoru měl podle policie odejít do soukromého salonku. Jeho rozjímání vyrušil až příjezd policie, která muže na místě zpacifikovala. Při dechové zkoušce nadýchal 2,3 promile. Jak na svém webu uvádí policie, obviněný se při eskortu na obvodní oddělení vzpouzel a několikrát se pokusil napadnout zasahující policisty.

Případ mají v rukou chebští policisté. V případě prokázání viny jednačtyřicetiletému muži hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

Video  Zásahovka zadržela muže (30), který měl nastražit v Horšovském Týně na Domažlicku výbušný systém.  - PČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání