Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Babiš odloučený od Moniky: Takhle mlžil o dovolené u moře bez manželky a dětí

Autor: amb, Mii - 
19. dubna 2024
17:41

Expremiér Andrej Babiš (69, ANO) už není se svou manželkou Monikou (49). Dvojice oznámila, že jde po 30 letech od sebe. Určité naznaky, že už spolu netráví čas, byly delší dobu. Šéf hnutí ANO například mlžil o dovolené, na kterou během Velikonoc vyrazil sám, zatímco Monika odjela na jinou dovolenou. Babiš tvrdil Blesku, že důvodem toho, že je každý někde jinde, jsou děti, nyní se ale ukázalo, že realita byla jiná.

Křišťálově čisté moře, slunce v zádech, romantika. Ale bez manželky či dospělých dětí Frederika a Vivien. To byla velikonoční dovolená Babiše. „Ano, bohužel jsme nemohli jet spolu jako rodina, Frederik studuje v zahraničí a má školu, neměl volno. Vivi chodí do práce a ještě studuje, tak šla s Monikou aspoň na pár dní do Říma a já s přáteli k moři,“ napsal Blesku po Velikonocích Babiš.

Babišová na dotaz neodpověděla ani po několika výzvách. Shodou okolností trávil svátky v Itálii i Babišův spolupracovník Karel Havlíček (ANO). Nebyl však v Římě jako Monika, ale ve Florencii. Babišová si mezitím užívala římské náměstí Piazza Navona.

Monika Babišová v Římě Monika Babišová v Římě | Instagram Moniky Babišové

„Poprvé v tomhle roce u moře. Strašně moc jsem se těšil,“ pochvaloval si na instagramu dovolenou Babiš. Dům v Průhonicích tak zůstal prázdný. Ještě před odjezdem psal, že letos pomlázku vezme někam do tepla. S proutím se posléze vyfotil u moře, v ruce držel ještě velikonoční slepičku. 

V lednu vzal Babiš Vivien a Frederika do Alp, opět bez Moniky. „Vyrazil jsem s dětma na lyže,“ napsal k tomu. V březnu zašel s dcerou na fotbal na letenský stadion. 

Babišovi se spolu naposledy ukázali na silvestrovském večírku, kdy na jednom z videí Babiš dokonce tančil. Loni v létě spolu byli na řeckém Santorini, oba sdíleli své fotografie ze slunných míst. Na společném snímku se ale neobjevili. 

Minulé Velikonoce byl Babiš doma s obřím vajíčkem. Podle svých slov hlavně spal a odpočíval. V době koronavirové měl zase velkou pomlázku. 

Video  Manželé Babišovi oznámili rozchod. Byli spolu 30 let  - archiv Blesku
Video se připravuje ...

Orpas Anakt ( 29. dubna 2024 10:28 )

No Babiš prý brousí cenu ruského mužika. Borka se mu stará o TikTok a vyprazdňování žláz. A platí to Putin 👍

JaNat ( 20. dubna 2024 09:53 )

Tedy moje parketa je dělat překlepy. Hrr brr nejsem.

JaNat ( 20. dubna 2024 09:51 )

No a už se těším na to jak tohle všechno budeš proti mně v budoucnu používat, to ty děláš moc rád. 😁 Anna je v mých očích sladoučká jízlivka.

JaNat ( 20. dubna 2024 09:34 )

😁 😁 😁 Zkus to také. V poslední době jsi nějak hrrr brrr. To je moje parketa, tu mi neber.

JaNat ( 20. dubna 2024 09:31 )

Nemusím ho, nevolila jsem ho a tobě se nemusím zodpovídat, ale abys neřekl: Ten příspěvek od Anny mi prostě nesedl. Má dát dojem, že má pochopení, ale zní hodně jízlivě. Tak jako tobě nesednou mnohé příspěvky. Víc v tom nehledej. No anebo jsem měla blbou náladu nebo moje dny nebo jsem si chtěla jen rýpnout jako to děláte v opačném případě vy nebo jsem prostě jen plácala jako to děláš ty ... nebo nebo nebo důvod se vždy najde, vyber si nějaký. Co já vím jak jsem na tom byla 03.dubna?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa