Agáta Hanychová (38) si na výstavu výtvarníka Pepy Rataje vyrazila i s manželem Mirkem Dopitou (39) a outfit rozhodně nepodcenili. Na jeho počest  nasadila jeho ručně malovanou kšiltovku, kterou zkombinovala s koženou bundou z dílny Givenchy za dobrých pár desítek tisíc. Přes rameno se jí pak vyjímala kultovní Chanelka, jejíž pořizovací cena mohla odhadem překonat i čtvrt milionu korun. I Dopita si dal na svém outfitu záležet. Oblékl tričko za zhruba deset tisíc a nazul tenisky Prada za dalších cca 20 tisíc.

Olga Lounová pojala zahájení největší popartové expozice v rodinném stylu. Na akci s sebou vzala svého hokejistu Jana Krégla a dcerku Arianne... a také kultovní kabelku typu sedlo od Diora, které se v aktuální kolekci vyjímá pod cenovkou 96 tisíc korun

Že nejsou luxusní kabelky jen výsadou žen, pak potvrdil i frontman Kryštofů Richard Krajčo (46). I ten vsadil na sílu Diora. Jeho kousek mohl příjít zhruba na 35 až 40 tisíc korun. Suma sumárum s "keckami" od Gucciho si vyšel do společnosti oděný minimálně za 50 tisíc. 

Síla minimalismu

Na akci zavítala na skok i Lejla Abbasová (44), která ukázala dokonale vypracované břicho a neobvyklé tetování. Nepřehlédnutelná byla i Hana Vagnerová (41), a to i přestože namísto okázalostí vsadila na černou eleganci, která se nápadně nehlásila k žádnému módnímu domu. V podobném duchu pojala svou přítomnost i Elis Mraz alias Eliška Mrázová (29). Nejcennější ozdobou dam tak byl však jejich úsměv a dobrá nálada. 

Video
Video se připravuje ...

Luxusní večírek Louis Vuitton ve Vladislavském sále: Číšníci servírují jídlo v dokonalé souhře Instagram

Fotogalerie
40 fotografií