Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maxim nechal syna (†1 měs.) vyhladovět k smrti: Děsivé svědectví rodiny!

Autor: pma, rc - 
23. dubna 2024
10:14

Ruský influencer a blogger Maxim Ljutij podle soudu zavinil smrt svého novorozeného syna Kosmose (†1 měs.) Z něj chtěl otec vychovat člověka, který by se živil jen slunečním světlem. Příčinou smrti byl zápal plic a značná vyhublost. Malý Kosmos před svou smrtí vážil jen něco málo přes jeden kilogram. U soudu promluvili příbuzní tyranského otce a popsali děsivé detaily smrti malého chlapce. Soud nakonec bloggera poslal za mříže na 8 let. Za mřížemi skončila i chlapcova matka Oxana. 

Hrůzným případem se rok po smrti teprve měsíčního Kosmose začal zabývat soud v Soči. Ten odsoudil ruského influencera a bloggera Maxima Ljutia (44). Podle soudu muž zavinil smrt svého novorozeného syna Kosmose, který v době své smrti vážil jen 1,3 kilogramů.

Za smrt novorozence byl Ljutij, který byl už dříve označen jako „radikální fanatik do syrové stravy“, po svém přiznání odsouzen na 8 let za mřížemi. S trestem dvou let ve vězení odešla od soudu i chlapcova matka Oxana Mironová (34). 

Vše začalo už během ženina těhotenství. Ta jako přísná veganka neměla v těle dostatek železa, což se projevilo i na zdraví jejího miminka. Dítě se navíc narodilo doma, Maxim ženě zakázal porodit v nemocnici. Namísto, aby se ale rodiče o malého synka vzorně starali, udělali mu z jeho krátkého života podle soudu peklo. 

Ljutia partnerce zakázal miminko kojit. Trval na tom, že jeho dítě „Bude jako Superman“. Jen pár dní po porodu začal muž syna polévat ledovou vodou, aby už od prvních dní učil otužování.

Malý Kosmos také měl přijímat živiny výhradně ze slunečního světla. „Jak je možné krmit dítě slunečním zářením? Dítě potřebuje mléko své matky," rozporoval chování rodičů ruský soud. 

U soudu promluvili i příbuzní páru. „Oxana mi řekla, že se ho bojí. Mnohokrát ho chtěla opustit, ale on ji vždy zadržel. Posílala jsem jí dokonce peníze na jídlo z mého důchodu, aby mu koupila dětskou výživu," uvedla ženina matka Galina.

Uživatel_5670035 ( 24. dubna 2024 00:02 )

Můj táta vždycky říkal, jez maso na housky se vyprdni, a byl tu do 91 let.

Uživatel_5667871 ( 23. dubna 2024 20:33 )

Někdy ten trest smrti chybí respektive tvrdé tresty, aby si to oběť "užila" plnými doušky.

pinky90 ( 23. dubna 2024 17:53 )

Prasata- oba doživotí v Černém delfínu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání