Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Podcast: Podívejte se do studia dominy. Pro výprask k ní chodí politici i slavné celebrity

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
19. dubna 2024
17:00

Přes 27 let sbírá domina Aradia nejrůznější předměty a hračky do svého studia ve vesnici nedaleko Roudnice nad Labem. Na své si tam přijdou milovníci BDSM a různých parafílí. Kupříkladu muže převléká za ženy a poskytuje jim kalhotky s vagínou a své podprsenky. Odvážnějším dokonce zašívá pohlavní orgán k tělu. Co ještě dalšího ve studiu má a klientům provádí, se dozvíte v exkluzivním videu pro podcast Už budu!

Již řadu let patří Aradia mezi legendy české BDSM scény. Pro potěchu si k ní jezdí i slavné a známé osobnosti, pro něž má u svého domu speciální vstup, aby je nikdo neviděl přicházet. Ve sklepě se pak nachází bohatě vybavené studio s nejrůznějšími velikostmi analních kolíků, vibrátorů nebo dild. V policích jsou položené různé maturbátory a nechybí zde ani odvážné kostýmy a nádherné boty s podpatky, které by jí záviděla nejedna žena. Jen pozor! Většina z nich jsou jejího manžela.

Video Už budu! Celý rozhovor s dominou Aradií v jejím studiu - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Svoje studio má rozdělené na menší sekce podle toho, co mají daný klient nebo klientka rádi. Kupříkladu u vchodu do velké místnosti studia jí visí na stěně dámské kalhotky v tělové barvě s vymodelovano vagínou. „Tohle jsou kalhotky pro transvestity, abych jim vyrobila dámské přirození. To je jedna varianta, že jim dám tyhle kalhotky. Ta horší varianta je opravdu pro masochisty,“ usmívá se domina v černém korzetu.

„V druhém případě jim přetáhnu koule přes penis a zašiji je chirurgickou nití. Z penisu vyrobím poštěváček a z varlat vytvořím kundičku. Takže to mají takhle krásně vymodelované, ale je to jenom pro ty, kteří tu bolest vydrží,“ vypráví Aradia. Pánům pak půjčí svoji podprsenku a pokud mají zájem, tak je i oblíkne. Jeden klient se navíc takto vymóděný rád prochází i po vesnici. Jak na něj reagují obyvatelé, vás pobaví!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.