Vše začalo loni v Tkalcovské ulici, v oblíbeném „pracovišti“ žen jakéhokoliv věku z brněnského Cejlu. Cizince oslovila jedna z nich. Za tisíc korun mu nabídla sedmý div světa. Okamžitě se domluvili. Cizinec zaplatil a hned se „vrhl do akce“.

Chtěl přídavek, ten nedostal

Zřejmě ale nebyl tak spokojen, jak očekával. Podle soudní obžaloby proto požadoval blíže nespecifikovaný přídavek. Ten lehká děva odmítla. To Cebotariho naštvalo a už vydanou tisícovku si vzal zpět.

Video
Video se připravuje ...

Alexandru Cebotari byl odsouzen na 42 měsíců do věznice za to, že v Brně znásilnil prostitutku. Hynek Zdeněk

Prostitutka okamžitě začala křičet o pomoc. To cizince zřejmě rozčílilo, a proto dal ženě hned několik facek, ústa jí tím ale nezavřel. Šokovanou ženu vyděsil tím, že si opět sáhl do kalhot, tentokrát z nich ale vytáhl nůž a prostitutce začal hrozit.

Začal ji prohledávat

Strnulá obavou o život na chvíli oněměla. Vzápětí ovšem začala opět křičet, když cizince napadlo, že by mohla mít u sebe víc peněz, než jen jeho tisícovku, začal ji důkladně prohledávat. Ke své smůle vynechal snad jediné místo, podprsenku, kde měla žena ukryté čtyři tisíce korun od předchozích kunčaftů.

Vzápětí se dal na útěk. Brzy ho ale zadrželi policisté. „Nůž u sebe neměl. Zřejmě ho stihl odhodit do řeky Svitavy. Tvrdil, že s prostitutkou nic neměl. Na místě činu byl ale nalezen prezervativ s ejakulátem s jeho DNA,“ řekl soudce Krajského soudu v Brně Vlastimír Čech.


Za tento čin vyfasoval Moldavec od Městského soudu v Brně trest 3,5 roku ve vězení s ostrahou a vykázání z České republiky na šest let. „Trest rozhodně nebyl nepřiměřeně přísný, odvolání se proto zamítá,“ řekl soudce. Rozsudek je pravomocný, nelze se proti němu odvolat.
Fotogalerie
4 fotografie