Zatímco loni proti sobě tančili Marek (36) a Eva (30) Adamczykovi, letos se o vítězství utkají manželé z řad profesionálních tanečníků. Lukáš se StarDance účastnil v šesté řadě, letos se bude ve zkušebnách střídat se svou Kateřinou.

„Mohl by mezi námi nastat i nějaký taneční souboj. Samozřejmě doma víme, kdo je lepší tanečník. Je to moje žena,“ naznačil Lukáš, že si nedarují nic zadarmo.

Video
Video se připravuje ...

Vavřinec Hradilek: Jsem rád, že nemusím říkat děkovnou řeč! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Soupeřit budou s tanečníky, kteří mají alespoň jednu zkušenost se soutěží. Z dam si účast zopakují i Lenka Nora Návorková (33) či Adriana Mašková (26), která před třemi lety vyhrála s hercem Janem Cinou (36) a loni ohromila s podceňovaným Josefem Maršálkem (42).

Jejím největším konkurentem podle všeho bude loňský vítěz Dominik Vodička (27), který byl králem tanečního parketu už dvakrát. V roce 2019 vyhrál s herečkou Veronikou Khek Kubařovou (36) a loni s Darijou Pavlovičovou (22).

Šanci znovu se předvést bude mít i loňský finalista Jakub Mazůch (36) a překvapivě i Martin Prágr (26), který momentálně bojuje v Dominikánské republice o přežití v nejdrsnější reality show Survivor.

Fotogalerie
52 fotografií