Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Dubnový magický růžový úplněk ve znamení Štíra. Přinese vášeň ve vztazích, ale také konflikty

/
  • Dubnový magický růžový úplněk ve znamení Štíra
    Dubnový magický růžový úplněk ve znamení Štíra (istock.com)
    23. dubna 2024 ● 05:00

    Čtvrtý letošní úplněk nastává 24. dubna v 01.48 hodin a ovlivní ho energie vodního Štíra. Štír je tajnůstkářský, emotivní a vášnivý, takže můžeme očekávat, že všechny jeho energie se v době úplňku ještě znásobí. Ať už to dobré, nebo to záporné. Počítejte s tím, že vás spousta věcí možná hodně překvapí.

    Dubnovému úplňku se podle staré indiánské tradice říká růžový, a to nejen díky rozkvetlým květinám, které jsou typické pro jaro. Dubnovému úplňku se přezdívá také rašící, vaječný, rybí… nejčastěji ale růžový. Symbolizuje ho růže, což je symbol lásky a krásy, Štír, což je symbol transformace a silných emocí, a voda, symbol intuice.

    Co přinese dubnový úplněk

    Růžový měsíc je spojen s energií Štíra, která se v tomto období prohloubí. Podle odborníků budeme muset hledat rovnováhu mezi tím, co dáváme, a co dostáváme. Růžový úplněk může vyvolat boje o moc nebo intenzivní emoce. Právě energie Štíra v nás může rozproudit touhy, motivace a hlad po vášni a smyslnosti. Dubnový úplněk bude mít vliv na pohlavní orgány, konečník, močový měchýř a prostatu.

    Na co se během úplňku zaměřit

    Pozor bychom si měli dávat na konflikty a nedorozumění. Zároveň je zapotřebí věnovat se vnitřní transformaci a pokusit se emočně uzdravit. Je načase zbavit se starých vzorců a toho, co nefunguje. Je to příznivé období k uzdravení a obohacení vašich vztahů. Na pomoc si vezměte intuici a alespoň jednou ji poslechněte. Pokud vás čeká náročnější rozhodování, raději s tím ještě chvíli počkejte. A jaký vliv bude mít dubnový úplněk na jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani, připravte se na změny ve vašich důležitých vztazích. Díky úplňku zjistíte, jak sdílíte, dáváte a přijímáte pocity. Pokud je váš partnerský vztah na pevných základech, tento úplněk by ho mohl ještě posílit. V opačném případě může vyvolat tření. Mohl by vás ale taky nasměrovat k vaší intimitě a sexualitě. Berani, očekávejte každopádně více vášně, možná i více příjmů v rodině.

     

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2024: Koho čeká velký úspěch?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2024: Koho čeká velký úspěch? • 

  • 2.

    Býk (20. dubna – 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci, pro vás by mohlo být období růžového úplňku jedno z nejdůležitějších ve vašem životě, zejména pokud jde o partnerství. To samozřejmě bude záležet na tom, kde se ve vztahu právě nacházíte. Můžete očekávat závažná rozhodnutí, jako je stěhování, zasnoubení, nebo dokonce žádost o ruku. Úplněk může ovlivnit i vaše obchodní vztahy. Pozor si ale dejte v případě, že se váš vztah nachází v krizi. To by mohl úplněk naopak přinést drama a rozchod. Ovšem nemusíte to brát tragicky, protože se vám otevřou jiné možnosti, a možná se objeví někdo jiný a lepší.

     

    VIDEO: Horoskop lásky na rok 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2024 • CNC

  • 3.

    Blíženci (21. května–20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci, připravte se na změny ve vaší rutině. Tento růžový úplněk by vám mohl přinést konec nebo bod obratu ve vašem zaměstnání. Někdo z vás může dostat výpověď, jiní se rozhodnou odejít z práce sami. Pokud tomu tak bude, nemějte strach, za rohem čeká další zaměstnavatel. Jen se ujistěte, že je lepší než předchozí. Ostatní Blíženci dokončí projekt, který bude milníkem v jejich práci. Pozor si dejte na fyzické zdraví, kondici, stravu a cvičení. Bude to chtít zatnout zuby.

     

    VIDEO: Velký horoskop zdraví pro rok 2024: Štíři by se měli zaměřit na klouby, Lvi na psychiku:

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop zdraví pro rok 2024: Štíři by se měli zaměřit na klouby, Lvi na psychiku • 

  • 4.

    Rak (21. června – 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Vesmír pro vás připravuje spoustu vášně, Raci. Vypadá to, že během úplňku pocítíte „extra dávku cukru a koření“ ve srovnání se všemi znameními zvěrokruhu kolem tohoto úplňku. Období bude mít vliv na romantiku, lásku, koníčky, plodnost i kreativitu. Budete doslova prahnout po tužbách svého srdce, a s málem se nespokojíte. Single Raci možná najdou spřízněnou duši. Ti, kteří již ve vztahu jsou, zjistí, že jiskra se dá znova zažehnout. A pozor, ty, kteří touží po dětech, může překvapit informace o těhotenství.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 5.

    Lev (23. července – 22. srpna)

     

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi, očekávejte v období tohoto úplňku silné emoce, které pořádně rozhoupou váš domácí život a rodinu. Může dojít dokonce k nějakému významnému konci, jako je stěhování, renovace nebo malování. V tomto období bude taky aktivován váš rodinný sektor, můžete očekávat emocionální zážitky v příbuzenstvu, což vás přiměje vzpomínat na minulost. Pokud vás někdo požádá o pomoc, neodmítejte ho.

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení zvěrokruhu. Kdo je pro vás spřízněná duše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 6.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Nechte své nápady volně plynout, Panny. Dubnový úplněk „aktivuje“ váš sektor komunikace a intelektu. Mnoho Panen bude v této době debutovat v nějaké kreativní oblasti, jiné podepíšou nějaký významný kontrakt. Už je ale načase, protože máte v hlavě spoustu důležitých myšlenek, které potřebujete ventilovat ven, aby vám svět naslouchal. Tento úplněk ve vás vyvolává taky touhu cestovat nebo se vypravit na návštěvy příbuzných.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 7.

    Váhy (23. září – 22. října)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy, nastává důležitý okamžik ve vašem finančním životě. Možná se budete divit, ale tento úplněk otřese vašimi příjmy, a to směrem k lepšímu. Mnoho Vah bude mile překvapeno, když jim šéf přidá, nebo když získají vedlejší přivýdělek, či dokonce novou finančně výhodnější nabídku. Váhy, hvězdy budou v tomto období na vaší straně.

     

     

     

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 8.

    Štír (23. října – 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři, růžový úplněk je váš. Můžete vyskočit na stage a vyhřívat se v záři reflektorů. Budete součástí něčeho většího, možná se vydáte na novou cestu. Čekají vás významné konce, průlomy, možná i zhroucení, ale taky nové začátky. Předchozí kapitola se uzavře přímo před vašima očima, ale bát se nemusíte. Je čas se uvolnit a vše staré pustit, zejména pokud jde o nefunkční vztahy. Dělejte jen to, co vás činí šťastnými.

     

  • 9.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci, vesmír vám říká, abyste raději polehávali a nepouštěli se do ničeho náročnějšího. Tento úplněk pro vás může být obtížný, protože budete nuceni čelit své minulosti, svým emočním zavazadlům, svým úzkostem a strachům. Úplněk přitáhne pozornost k tomu, jak jste dbali na své duševní a fyzické zdraví. Je nutné se k tomu postavit čelem. Pozor, možná na vás vyskočí i nějaký kostlivec ze skříně, nebo vyplave na povrch nějaký skandál. To nejlepší, co můžete udělat, je zpomalit, meditovat a poslouchat svou intuici.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi, možná dojde k nějakému zlomu ve vašich přátelstvích. Očekávejte možná velké věci, bouře, ale díky upřímnosti nakonec dosáhnete osobního cíle. Je možné, že taky zjistíte, že bude lepší, když se s některým ze svých přátel rozjedete a vypustíte ho ze svého života. Ale objeví se někdo jiný, komu můžete zcela věřit. Navíc bude držet v rukách klíč ke štěstí.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář (20. ledna – 18. února)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři, v období růžového úplňku na vás bude svítit světlo. Úplněk vnese oheň do vaší kariéry, ambicí a dočkáte se i veřejného uznání. Mohli byste získat významné ocenění, povýšení, novou pracovní nabídku, prostě cokoli, co by vyneslo vaše jméno do nebe. Můžete ale naopak také o práci přijít, ale neděste, čeká na vás něco lepšího. Zvláště jestli jste nějakou dobu pociťovali ve své práci dusno.

     

     

  • 12.

    Ryby (19. února – 20. března)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby, roztáhněte svá křídla a leťte. Tento úplněk vám dodá odvahu pořádně zatřást s životem a vystoupit ze své komfortní zóny. Mnohé Ryby najdou řešení ve svém pracovním projektu, jiné se vydají na cesty. Ostatní Ryby začnou přemýšlet o tom, že by zase začaly studovat. Velkou změnu mohou očekávat Ryby, které pracují v médiích nebo obchodě.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz