Unikátní svět Unity je tady. Navazuje na úspěšnou spolupráci Air Bank a O2, kterou dále rozšiřuje a prohlubuje. Teď přináší také úplné novinky, ze kterých budou těžit společní zákazníci dlouhodobě. Být součástí rodiny Unity se vyplatí!

„Už více než rok posíláme společným zákazníkům měsíční odměnu 300 korun zpět na účet. Teď k tomu nově v rámci Unity přidáváme další, ještě hodnotnější benefity a výhody – třeba 50palcovou televizi k nákupu telefonu. A to je teprve začátek,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth

Ano, čtete dobře. Pokud si nově jako společný zákazník obou firem zakoupí u O2 telefon Samsung Galaxy S24 a je součástí Unity, získává zdarma jako dárek poukázku na LED televizi Samsung UE50CU7172 v hodnotě téměř 10 000 korun. Nabídka je platná do konce června nebo do vyprodání zásob.  

Díky unikátnímu ekosystému Unity můžete získat k novému telefonu zdarma 50palcovou televizi v hodnotě téměř 10 000 korun
Autor: O2

Unity propojuje špičkové firmy z různých oborů a odměňuje zákazníky za využívání služeb, které jsou už teď běžnou součástí jejich každodenního života.

300 korun zpět na účet každý měsíc 

Už více než rok posílají O2 s Air Bank každý měsíc za využívání služeb obou společností svým společným zákazníkům dlouhodobou odměnu 300 korun zpět na účet. A pokračovat v tom budou i dále v rámci Unity.

Tuto odměnu může získat kdokoli, kdo splní základní podmínky – na běžný nepodnikatelský účet vedený u Air Bank si pravidelně posílá alespoň 10 000 korun měsíčně a zároveň z účtu v Air Bank hradí faktury za služby operátora O2 ve výši alespoň 600 korun.  

Kompletní nabídku exkluzivních výhod Unity najdou zákazníci ve své samoobsluze, kde si je mohou také jednoduše zapnout
Autor: O2

Unity a nové nabídky

Kompletní nabídku exkluzivních výhod Unity najdou zákazníci ve své samoobsluze, kde si je mohou také jednoduše zapnout. Čerpat je může jak stávající společný zákazník, tak i ten, kdo si služby čerstvě pořídí. Stačí mít běžný účet zdarma od Air Bank a k tomu od O2 službu placenou fakturou pro nepodnikatele. 

„Nové odměny budeme doplňovat a měnit průběžně, je proto dobré svou aplikaci pravidelně sledovat, ať zákazníkům neunikne ani v budoucnu žádná výhoda,“ prozrazuje Jindřich Fremuth.  

Nové odměny se budou doplňovat a měnit průběžně, je proto dobré svou samoobsluhu pravidelně sledovat
Autor: O2

Více informací a rady, jak se stát součástí Unity najdou zákazníci i na webu www.unity.cz.