Po rozvodu s podnikatelem Michalem Štikou (53), se kterým účinkovala ve výbušné reality show přímo z jejich domova Štiky, nalezla televizní Tchyně z TV Barrandov štěstí po boku mladičkého hokejisty Petra Biniase. Že nejde jen o vášnivé vzplanutí, ale o seriózní, vážný vztah, dokázali v červenci 2020, když si navzájem řekli své »ano« a z Moniky Štikové se stala paní Binias. 

Monika teď překvapila tvrzením, že byla po sňatku v plánu i nová společná rodina. „Nám se to před dvěma lety podařilo. Bohužel jsem ale zakopla na schodech a špatně to dopadlo. Od té doby se nám to nepodařilo. Já jsem tomu otevřená a potomka bych si moc přála. Naštěstí ty děti vyloženě nepreferuje, ale když by to vyšlo, byl by rád. Ale on je rád, že si vzal mě a nechce mě zranit,“ svěřila se nově Monika v pořadu Extra Host s tím, že na ni mladší manžel po smutné události v otázce dětí nijak netlačí. Nejdůležitější je pro něj zdraví a psychická pohoda partnerky. 

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Pro mámu dvou dnes již dospělých dcer a babičku tří vnoučat přitom bohužel nešlo o první podobnou ztrátu. O dvě děti přišla již v minulosti, ještě se Štikou.  

Monika a Michal se poté, co se jim narodily dvě dcery Ornella a Charlotte, pokoušeli o další děti. Bohužel jim nebylo přáno, jedno dítě Monika musela porodit mrtvé, o druhé pak s manželem Michalem přišli v období, kdy se provalil vztah jejich dcery Ornelly s Josefem Koktou (67).

Fotogalerie
104 fotografií