Místo toho, aby trpěla vrtochy aprílového počasí, vyrazila Karla Mráčková do Řecka. Odtamtud sdílí na svém instagramu snímky plné sluníčka a té pravé, téměř až letní pohody. „Je tu 'celkem' pěkně,“ okomentovala s nadsázkou své fotky z uliček ostrova Aigina či na pláži v Athénách, kde pózovala v lehkých šatičkách a podle svých slov si tam „nahřívala kosti“.

Samozřejmě se pod snímky objevily prosby jejích dychtivých příznivců, že by mohla sdílet fotky i v plavkách. Je totiž pravdou, že i když je jí už kulatých padesát let,  což je věk, kterého se mnoho žen bez přehánění bojí, vypadá stále velice mladistvě a sexy. S takovými žádostmi se Mráčková vypořádala po svém - sdílela momentku, která vznikla ve chvíli, kdy si patrně fotila selfie.

„Přistižena při činu,“ napsala k povedeném záběru, na kterém hraje prim její štíhlé tělo, oděné jenom do dvoudílných fialových bikin. A ruku na srdce, takovou postavu by jí klidně mohly závidět i ženy o generaci mladší! Těžko uvěřit tomu, že je Mráčková maminkou hned trojnásobnou - kromě synů Nikoly (31) a Maxmiliána (22) má ještě dceru Karličku (14).

Fotogalerie
42 fotografií