Hajíček se svým příznivcům přihlásil přímo z nemocničního lůžka anesteziologického a resuscitačního oddělení v dobrém rozmaru a s humorem sobě vlastním poděkoval všem za dosavadní péči. „Děkuju vojenské nemocnici Praha, hlavně oddělení ARO,“ říká ve videu, načež se nechtěně zamotá do samotného oficiálního názvu oddělení. „Děkuju ITU A, tedy ICU A, prostě to zkrátím. Vojenská nemocnice Praha ARO ICU A – prostě super. Bylo o mě postaráno jako o nikoho jiného na světě, jsem velice šťasten.“

Neopomněl ani vyšvihnout poklonu ošetřujícím lékařům – hlavnímu operatérovi a lékaři, který mu poskytl první pomoc na místě nehody. „Hlavně děkuji panu doktorovi… sakra co mě to mělo pod tou kudlou,“ přemýšlel nahlas. „Panu docentovi Vaňkovi a pak také děkuji panu doktoru Horákovi, již ve výslužbě, za to, že jsem vůbec přežil a že vůbec měli co operovat,“ řekl s vděčností zpěvák kultovního Krucipüsku, který už pomalu začíná přemýšlet o svém návratu na pódia. I když na ten si budou muset fanoušci ještě chvilku počkat. Hajíčka v blízkých dnech čeká přesun z Prahy do liberecké nemocnice, kde se bude nadále zotavovat.

Tomáš Hajíček utrpěl při nehodě na motorce mnohočetná zranění, v prvních okamžicích nebylo zřejmé ani to, zda střet s nákladním vozem přežije. Vzhledem k vážnosti a rozsahu poranění kapela vyčkávala s oznámením události až do druhého dne: „Jelikož nad nim stojej všichni svatí i pekelní, tak nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu... Držte všichni pěsti, posílejte pozitivní energii, ať se co nejdříve může Tomáš vrátit zpět na pódium a zařvat HO*NOZLE,“ stojí v prohlášení Krucipüsku z 16. dubna.

Video
Video se připravuje ...

Frontman kapely Depeche Mode tančí s fanynkou během koncertu 22. 2. 2024 v Praze. youtube.com/@mikekoukal8335

Fotogalerie
8 fotografií