Řecko 2024: Moře, kultura a nezapomenutelné zážitky

Řecko má bohatou historii, krásné pláže a křišťálově čisté moře. Je tak ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Když se řekne „dovolená Řecko“ znamená to nejen relaxaci na pláži, ale také možnost prozkoumat antické památky. Užít si můžete All Inclusive Řecko, které zajistí, že bude o vše postaráno od momentu, kdy vstoupíte na řeckou půdu až do minuty, kdy z Řecka odletíte. Zájezdy Řecko na webu TUI.cz zahrnují řadu hotelů a resortů, které jsou jako stvořené pro rodiny s dětmi.

Řecko 2024 má pořád tu samou atmosféru, jako tomu bylo i dřív. Proto této volby rozhodně nebudete litovat ať už sem přiletíte s dětmi nebo bez nich.

Vybrané resorty a hotely v Řecku pro rodiny s dětmi

Každý z těchto resortů je pečlivě vybrán s ohledem na potřeby rodin s dětmi. Resorty nabízí bezpečné prostředí, kvalitní služby a širokou nabídku aktivit, které zajistí, že vaše dovolená v Řecku bude nezapomenutelná. Ať už se rozhodnete pro jakýkoli resort, super last minute a last minute nabídka pro Řecko je skutečně široká. Navíc, s TUI.cz máte jistotu, že si užijete relaxační a zároveň obohacující dovolenou plnou nových zážitků.

Aeolos Beach Resort, Kos

Tento resort díky svému umístění přímo u Jónského moře poskytuje úchvatný výhled. Pro rodiny s dětmi zde jsou k dispozici speciálně upravené rodinné pokoje, dětské bazény a mini kluby s pestrou škálou aktivit.

Sunshine Rhodes, Rhodos

Pokud hledáte kombinaci luxusu a rodinně orientovaného ubytování, Sunshine na Rhodosu je tou pravou volbou. S privatní pláží, dětskými hřišti a speciálními programy pro děti nabízí vše, co může vaše rodina na dovolené potřebovat.

Bulharsko 2024: Pohostinnost, příroda a cenově dostupná dovolená

Bulharsko je známé svou pohostinností, nádhernou přírodou, ale zejména pro levné last minute zájezdy. Dovolená Bulharsko může být skvělou volbou pro rodiny hledající kvalitní služby za rozumné ceny. All Inclusive Bulharsko pak představuje bezstarostnou variantu, kde jsou v ceně zahrnuty všechny služby. Nabídka Bulharsko na TUI.cz vás okouzlí, protože zde naleznete hotely, jako třeba „Hotel Marvel" na Slunečním pobřeží, který nabízí širokou paletu aktivit pro děti i dospělé. Zájezdy Bulharsko jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí spojit odpočinek na pláži s objevováním místní kultury.

Vybrané resorty a hotely v Bulharsku pro rodiny s dětmi

Ať už se rozhodnete pro pobyt u moře nebo blízko historických památek, TUI.cz nabízí široký výběr možností, které vyhoví různým přáním a rozpočtům. Bulharsko 2024 toho umí nabídnout spoustu, stejně jako samotná dovolená last minute, která je skvělou příležitostí pro cenově výhodný, ale zároveň kvalitní odpočinek plný zábavy pro celou rodinu.

Hotel Marvel, Sluneční pobřeží

Tento hotel je známý svou rodinnou atmosférou a polohou přímo u pláže. Nabízí rozmanité aktivity pro děti, včetně dětských bazénů a animačních programů. Pro dospělé je k dispozici wellness centrum a fitness, což z něj dělá ideální místo pro celou rodinu.

Melia Grand Hermitage, Zlaté písky

Jeden z nejluxusnějších hotelů v Bulharsku nabízí výjimečné služby a komfort pro rodiny. S velkým počtem bazénů, vodními skluzavkami a mini klubem pro děti je zárukou nezapomenutelné dovolené.

Sol Nessebar Mare & Bay, Nesebar

Tento resort nabízí vynikající služby All Inclusive a širokou škálu aktivit pro rodiny. Jeho poloha blízko historického města Nesebar umožňuje snadný přístup ke kulturním a historickým památkám, zatímco na místě je možné využít vodní park nebo dětské kluby.

Srovnání destinací

Last minute nabídka na TUI.cz vám umožňuje využít atraktivní ceny bez ohledu na to, zda si vyberete Řecko nebo Bulharsko. Super last minute zájezdy pak mohou představovat ještě výhodnější nabídky. Při výběru mezi oběma destinacemi byste měli zvážit, co je pro vaši rodinu důležité. Řecko nabízí více kulturních a historických zážitků, zatímco Bulharsko vyniká v pohostinnosti a cenové dostupnosti. Řecko je tak vhodné spíš pro milovníky historie a kultury, zatímco Bulharsko nabízí vynikající poměr cena/kvalita, ideální pro rozpočtově orientované rodiny.

Bez ohledu na to, pro kterou destinaci se rozhodnete, last minute 2024 představují skvělý způsob, jak si můžete s dětmi v zahraničí užít kvalitně strávený čas. Stačí jen do vyhledávače na TUI.cz napsat třeba „nabídka Řecko“ a můžete si být jistí, že vaše ideální last minute dovolená se tam objeví.