Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Šéf ANO Babiš zalovil ve svém týmu a… Blondýnu Moniku nahradil zrzkou Anetou?!

Autor: T. Belica, amb - 
27. dubna 2024
05:00

Když minulý pátek šéf hnutí ANO Andrej Babiš (69) oficiálně oznámil rozchod s manželkou Monikou (49), každý si položil otázku, co se mezi nimi stalo. Oba zarytě mlčí. V hnutí ANO si ale špitají o tom, že spouštěčem odluky měla být Monika a následně měl Babiš své srdce svěřit jiné ženě. Které? Rusovlasé marketérce svého týmu, třicátnici Anetě Zicklerové.

„Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ prohlásili minulý týden společně stále ještě manželé Babišovi.

A jen pár dní pak trvalo, než začalo na veřejnost probublávat, co se do té doby jen šeptalo. Že odluka trvá už dlouho a mezitím si expremiér začal právě se Zicklerovou. Na žádost Blesku, zda se může k informacím o novém vztahu vyjádřit, však včera šéf ANO nereagoval.

Potkali se náhodou…

A kdo má být ta, která mu údajně učarovala? Aneta Zicklerová pro Babišův tým začala pracovat už před senátními a komunálními volbami v roce 2022. Se svým budoucím šéfem se přitom nesetkávala pravidelně.

„Měla na starosti sítě, hlavně Instagram, byla jednou z členek týmu, ale šlo pouze o řadovou pracovnici,“ řekl Deníku N zdroj z Babišova okolí.

…a sedli si

Aneta se ale po odchodu části Babišova týmu vypracovala a stala se významnou členkou jeho týmu. „Začala mu dělat téměř veškerý obsah na sítě, v podstatě to převzala po Marku Prchalovi. Videa, slepice a další věci, to dělají spolu,“ uvádí další zdroj z Babišova okolí.

A podobně mluví i ostatní lidé obeznámení s děním v hnutí. Podle dalšího člověka si spolu Aneta a Babiš lidsky sedli a dobře se jim spolupracuje.

Už rok?

S pohlednou zrzkou, matkou syna, která je o 17 let mladší než Monika, prý Babiš udržuje vztah – podle spekulací spolustraníků z ANO – necelý rok. A ještě delší dobu – dle webu Neovlivní – už ani Monika nežije s manželem v rodinné vile v Průhonicích.

I když všechny strany mlžily, jak to šlo, obrázek o tom, že se v rodině něco odehrálo, si mohli lidé udělat i přes snímky z dovolených Moniky a Andreje. přesněji z neexistujících společných fotek...

Změna vkusu?

A vypadá to, že se za zhruba rok a kousek změnily také Babišovy preference ohledně žen. „Teďka se údajně chystá nějaké kompro na naši rodinu s Monikou, možná nějaké fotomontáže. Tak pokud budete dělat nějakou fotomontáž s nějakou vymyšlenou milenkou, tak nezapomeňte, že jsem na blondýnky, aby bylo jasno,“ hřímal Babiš po prvním kole prezidentských voleb loni v lednu. V tu chvíli s ním stála na pódiu paní Monika…

Video  Manželé Babišovi oznámili rozchod. Byli spolu 30 let.  - archiv Blesku
Video se připravuje ...

ANO_nam_bude_lip ( 28. dubna 2024 18:44 )

Takže musí tasit své miliardy. A bude ruka v rukávě (nebo jiné orgány).

hirenaa ( 28. dubna 2024 17:06 )

ja bych ho nechtela ani za milion 👎

Uživatel_5830655 ( 28. dubna 2024 13:09 )

🤐😡
👎🏻

Drž hubu ( 28. dubna 2024 12:54 )

Má menstruaci ☝️

Drž hubu ( 28. dubna 2024 12:54 )

Ne každý je na peníze ☝️

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa