DISKUSE K ČLÁNKU

Jan Kocián:Dnes ve středu první slabé bouřky už kolem poledne, pozdě odpoledne budou bouřky i silné a začnou se formovat do nevýrazných linií, takže vpodvečer budou některé bouřky i velmi silné, především ve Středočeském, Jihočeském a Pardubickém kraji a v Kraji Vysočina.

(07. 08. 2024 10:00)

Jan Kocián:* El Niño neskončilo *

ČHMÚ předpovídá pro nejteplejší lokality České republiky na pondělí 12. srpna teploty do 33 °C, ale bude úplně jinak. El Niño přinese do Česka v pondělí 39 °C.

Od předních českých vědců jsem četl, že El Niño skončilo a že nakonec bylo až překvapivě nevýrazné a slabé. Já varoval, že El Niño neskončilo (respektive signatura jevu El Niño trvá) a že koncem léta překvapí svou silou!

(05. 08. 2024 11:44)

Jan Kocián:ČHMÚ v neděli psal o 33 °C příští týden. ČHMÚ v pondělí zvedl očekávaných 33 °C na 34 °C. Nízké povědomí meteorologů z ČHMÚ o fungování počasí zapříčinilo, že až dnes dali do předpovědi 38 °C v ČR příští týden.

(06. 08. 2024 12:43)

Uživatel_5575152:U nás ve Středních Čechách pořád tvrdí bouřky a kroupy a jenom spadne pár kapek a nic jiného a už to trvá od začátku června a pořád je to stejné

(04. 08. 2024 21:28)

Hajany u Blatné:U nás se předpovědi netrefil už nejmíň 6 nedě. Pořád mám v mobilu varování - bouřky, přívalové deště a pod. Sucho, tak denně zaléváme. Trochu napršelo včera jsem a byla jsem dnes.

(04. 08. 2024 19:41)

Jan Kocián:Bouřky byly v sobotu i v noci na neděli silnější, než ČHMÚ očekával! Dnes v neděli měly být podle ČHMÚ bouřky pouze ojedinělým jevem s tím, že budou pouze slabé. 🤣

(04. 08. 2024 19:23)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy