Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
1
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
S Mackem zakládali první pravicovou stranu po revoluci. Vlivní muži ODS. Kde jsou dnes?
Osudové rány Simony Postlerové (†59): Smrt manžela, nemoc syna...
Šok mezi kolegy zesnulé Postlerové (†59): Zdrcená Bohdalová: Vždyť to byla krásná, smavá holka...
Počasí jako na houpačce: Teploty kolem 20 °C, bouřky i přízemní mrazíky! Sledujte radar Blesku
Prohlédněte si luxusní vilu špiónů z Vrbětic. Šapošnikovovi prodávali hnízdo agentů GRU
Odborníci na telefonu poradí, jak získat peníze od státu: Už DNES se ptejte na důchod, mateřskou či nemocenské!