Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
4
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
Zemřela herečka Simona Postlerová (†59): Našli ji v bytě na Vinohradech!
Šok mezi kolegy zesnulé Postlerové (†59): Zdrcená Bohdalová: Vždyť to byla krásná, smavá holka...
Zpěvák Abraxasu Míra Imrich (†71): Odešel umřít na koleje
Nepovedená výměna ministra pro vědu: Koho TOP 09 zvažuje jako nástupce Langšádlové?
Řidič v Kostelní Lhotě srazil 4 chodce: Auto skončilo v domě, matku s dítětem transportoval vrtulník!
Simona Stašová na tajné oslavě mámy Bohdalové: Návrat k italskému exmanželovi? Ukázala ho po třiceti letech!