Maso, sladkosti a chilli: Na Andělu budou vonět dobroty z latinské Ameriky
1
/
4
Prohlédnout znovu
Maso, sladkosti a chilli: Na Andělu budou vonět dobroty z latinské Ameriky
Nachos vzniklo úplně náhodou v roce 1943, když mexický kuchař Ignacio Nacho Anya neměl téměř nic ve spíži a chtěl pohostit návštěvníky. Stačila tortilla, sýr a jalapeňos.
|
istock.com
Na Andělu bude k ochutnání tradiční španělský pokrm paella.
|
shutterstock.com
Na Andělu budou také pálivé omáčky z chilli.
|
iStock.com
Burrito patří k těm hřešícím jídlům, které si můžete bez výčitek dát.
|
Shutterstock.com
Muž, který vybíral peníze na prezidenta: Bouračka v záchvatu černého kašle! Přizabil maminku s miminkem
Prosáklo na akci Primy: Návrat Perkausové i úprk Pomeje z Česka! A Prágrova poradkyně Kubelková…
Zrušené bakalářky kvůli umělé inteligenci? Expert o tom, jak AI promění školství
Experti z České správy sociálního zabezpečení na Horké lince Blesku: Komu pomůže stát?
Exmanželka Blochová o zesnulém Mackovi (†79): Poslední roky mě vláčel po soudech! Na co vzpomíná?
Judistický šampion Krpálek před MS v hokeji jako filmový Tumpach: S Bobem ani nehnul!