Hodně oblačnosti i převážně smíšených srážek - takové počasí mohou Pražané očekávat v následujícím týdnu. Čeká je nejen déšť, ale i sněhové přeháňky. Nejteplejším dnem bude pondělí, uprostřed týdne udeří mrazy, které se nepustí až do konce týdne, uvedla pro Blesk.cz meteoroložka Dagmar Honsová.

V pondělí bude proměnlivá oblačnost, na většině území dešťové nebo smíšené přeháňky. Nejvyšší teploty 4 až 6 °C. Čerstvý západní až severozápadní vítr.

V úterý bude zataženo až oblačno, déšť se sněhem. Noční teploty 2 až 0 °C. Denní teploty 2 až 4 °C. Čerstvý severozápadní vítr.

Ve středu bude oblačno s občasným sněžením, přechodně i déšť se sněhem. Noční teploty 1 až -1 °C. Denní teploty 1 až 3 °C. Čerstvý severozápadní vítr.

Ve čtvrtek bude oblačno, místy s občasným sněžením, přechodně i déšť se sněhem. Noční teploty -4 až -6 °C. Denní teploty -1 až 1 °C. Slabý proměnlivý vítr.

V pátek bude oblačno až polojasno, ojediněle sněžení, přechodně i déšť se sněhem. Noční teploty -3 až -5 °C. Denní teploty -1 až 1 °C. Mírný severovýchodní vítr.

V sobotu bude oblačno až polojasno. Noční teploty -3 až -5 °C. Denní teploty -1 až 1 °C. Slabý severozápadní vítr.

V neděli bude oblačno až zataženo, občas déšť se sněhem nebo déšť. Noční teploty 0 až -2 °C. Denní teploty 2 až 4 °C. Mírný až čerstvý jihozápadní vítr.

Fotogalerie
14 fotografií