První den nového týden čekejme zataženo až oblačno, přechodně až polojasno. Ojediněle, odpoledne a večer od západu místy přeháňky. Nejvyšší teploty 8 až 10 °C. Mírný západní vítr 2 až 6 m/s bude večer slábnout.

V úterý bude oblačno až polojasno, přechodně až zataženo. Zejména v první polovině dne s možností přeháňky. Nejnižší noční teploty 3 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 9 °C. Slabý, během dne mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Jak bude na svatého Valentýna? „Zataženo až oblačno, zpočátku i polojasno a možnost mlhy,i mrznoucí. Od západu během dne místy déšť. Nejnižší noční teploty +1 až -1 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 9 °C. Slabý jižní až jihozápadní vítr 1 až 4 m/s,” předpovídají meteorologové z ČHMU. Pozor ale v noci a ráno místy na námrazu na komunikacích.

Ve čtvrtek očekávejme zataženo až oblačno, zejména v noci i mlhy. Místy slabý občasný déšť nebo mrholení. Později ubývání srážek. Nejnižší noční teploty 6 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty 10 až 12 °C. Slabý vítr jižních směrů 1 až 4 m/s.

V pátek obloha zůstane zatažená a denní teploty vyšplhají k desítce. V sobotu a neděli čekejme přeháňky s nejvyššími denními teplotami v sobotu 10 stupnňů a v neděli 9 stupnňů.