Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Podcast: Pavline skončila v 19 jako prostitutka v Itálii. Turky jsem nebrala, ve Švýcarsku jsem byla jen kus masa

Autor: pdc, ub, jim - 
14. dubna 2024
05:00

V současnosti se živí Pavline Kan jako lektorka masáží a masérka, ale cesta k milované práci pro ni byla extrémně náročná. Několik let si dokonce vydělávala jako sexuální pracovnice a ve Švýcarsku si připadala jako kus masa. Odsud proto urychleně odjela do Finska, kde žije spokojeně doposud, ačkoliv některým mužům své služby odmítá poskytovat. Podrobnosti prozradila v rozhovoru pro podcast Už budu!

První pracovní cestu zažila Pavline, když jí bylo 18 let a přes léto si přivydělávala jako číšnice v řeckém hotelu na Rhodosu. Letovisko se jí natolik líbilo, že se rozhodla do teplých krajin vrátit. Další rok po maturitě proto hledala podobnou pozici a vyhlídla si místo nápojové hostesky v Itálii.

Video Už budu! Celý rozhovor s lektorkou a masérkou Pavline Kan - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Ta práce byla docela fajn. Seděly jsme v baru a čekaly, až přijdou muži, pánové, kluci jakéhokoliv věku. U nich bývají takové lokály, co jsou u nás normální hospody, kam si každý chlap jde po práci na drink. Rozdíl je v tom, že na tom baru sedí holky a můžou si s nimi koupit drink,“ popisovala svou práci hostka podcastu.

Tyto dívky pak s muži konverzovaly a oni jim za to platili nápoje. Díky tomu se Pavline naučila italsky a později jí vstoupil do života o 20 let starší milenec. Happy end se bohužel nekonal a po různých peripetiích zůstala Pavline pouze se svým kufrem kdesi na ulici v Itálii. „Říkala jsem si: ‚Ty jo, co teď?‘ Nelíbilo se mi, jak se mnou zacházel majitel night klubu, kde jsem pracovala, takže jsem si otevřela webovou stránku, kde na mě pořád koukaly pracovní nabídky typu prostituce a porno. Řekla jsem si fajn, tak já prostě to zkusím,“ vzpomínala Pavline na nepříjemné období před 10 lety.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

V té době by mohla své milostné zkušenosti počítat na prstech rukou. Měla pouze dva vážné vztahy a přibližně 5 sexuálních partnerů. Nezkušená si začala vydělávat svým tělem a ze třetího klienta se vyklubal policista! V Itálii je prostituce nelegální a velké tabu, proto Češku zavřel do vězení. „Bylo to něco strašnýho! Seděla jsem tam, a to nebylo vězení, které vidíme ve filmech, to bylo něco daleko horšího,“ otřepala se lektorka hrůzou. Po pár dnech ji naštěstí propustili a ona zamířila do Atén, kde po dobu 2 až 3 měsíců jezdila na objednání za muži domů nebo na pokoj. Jaké šílenosti po ní nadržení klienti chtěli a co měli všichni ředitelé velkých firem a vrcholoví manažéři společného?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.