V minulé epizodě došlo na kmenové radě k výměně názorů mezi soutěžícími ohledně toho, nakolik vyměnění hráči skutečně ctí příslušnost k novým kmenům, nebo stále cítí vazbu se svými původními kmeny. Bývalým Lovcům totiž vadilo, že po nich někdejší spoluhráči po výhrách pálí z imaginárních zbraní. „Střílet šípy ti nevadilo, ale přijímat je ti vadí,“ odtušil MMA zápasník Samuel Krištofič (34) s přezdívkou Pirát.

Na kmenové radě ze svých řad vylučovali Titáni, kteří do vyřazovacího duelu poslali svérázného investora Radka (39) a herečku Ivanu Jirešovou (46), která se nakonec po 33 dnech strávených v soutěži - a hlavně po neúspěšném duelu - musela se svými soukmenovci rozloučit. V dnešní epizodě se dozvídáme, co hvězda Ordinace v růžové zahradě udělala se svou úspěšně zkompletovanou individuální imunitou.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Co se stalo s Ivaninou imunitou? TV Nova

Jak se dalo očekávat, dala ji svému velkému parťákovi v kmeni - tanečníkovi Martinu Prágrovi (29) známému z pořadu StarDance ...když hvězdy tančí. Tento nenápadný předmět může pak zachránit při kmenové radě jeho život. Martin má navíc ještě svou polovinu imunity, kterou se mu podařilo ještě předtím nalézt... Takže do sloučení kmenů je relativně v bezpečí. „Chraň se co nejvíc a chraň Yenny,“ apeluje na něj Jirešová před odchodem.

V tomto díle čekají dobrodruhy dva náročné souboje o odměny. Prohra v jednom z nich bude pro jeden z kmenů zvláště hořká, protože v něm bude sahat po téměř jistém vítězství... Stačí však jenom velice málo, aby veškerá naděje získat výhru, kterou budou mimo jiné i dopisy od jejich nejbližších, vzala za své. Jedna z hráček po nervy drásajícím souboji vyčerpáním a pod vlivem emocí zkolabuje. Na pomoc jí vyrazí i moderátor Ondřej Novotný (46)...

Fotogalerie
47 fotografií