Rodiče Meghan Markleové se v minulosti rozvedli a její vztahy se sestrou Samanthou a bratrem Thomasem nejsou vůbec dobré. Přesto podle odborníka na královskou rodinu Toma Quinna vévodkyně jen těžko snáší, když se o jejím dětství a vztazích v rodině mluví jako o dysfunkčních. Přestože se i s Harrym vzdala královských povinností zcela dobrovolně a odešli spolu do Ameriky, trápí ji obavy, že u jejích dvou dětí se bude opakovat nepříjemná historie…

V průběhu jejich stěhování do amerického Montecita, byl Archiemu pouhý rok a malá Lilibet ještě nebyla ani na světě, celý svůj život tak zatím prožila v USA. S odstupem času od stěhování se ale Meghan zřejmě některé věci rozležely v hlavě a uvědomila si, že její děti nemají žádný vztah se svými bratranci Georgem, Lousiem a sestřenicí Charlotte. „Meghan miluje myšlenku mít velkou šťastnou rodinu a nenávidí, když lidé popisují její dětství a její rodinu jako nefunkční,“ uvedl odborník na královskou rodinu Tom Quinn pro britský MIrror.

„Přítel páru – jeden z mála aristokratických přátel Meghan z doby, kdy byla ve Spojeném království- mi řekl, že Meghan chybí některé aspekty tamního života a obává se, že ji její děti budou obviňovat, pokud nikdy neuvidí své bratrance a sestřenici. Jako dospělí pak mohou mít pocit, že byli připraveni o to, co mohlo být zábavné a smysluplné,“ prozradil Quinn, jaké informace se k němu dostaly.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Vztah Harryho a Meghan se zbytkem královské rodiny je v posledních letech velmi napjatý, vzhledem ke kontroverzním tvrzením, bez nichž se neobešla jejich spolupráce s Netflixem a objevily se i v Harryho monografii Spare, se ale vlastně není co divit.

Do Británie přitom Harry zavítá už příští měsíc, aby oslavil 10. Invictus Games. 8. května by měl dokonce mít projev na speciální bohoslužbě v Londýně. Zda se k němu jeho manželka a děti připojí, stále není jasné. Navíc to bude první návštěva Británie poté, co soudy rozhodly, že vévoda ze Sussexu nemá nárok na veřejně financovanou policejní ochranu, protože se vzdal svého postavení pracujícího člena královské rodiny.

Fotogalerie
66 fotografií