Oblačnost by se měla sice začít trhat už v pondělí, kabáty byste ještě schovávat neměli. Teploty na začátku týdne budou nižší než ty víkendové a teplota by se měla držet jen mezi 5 až 9 stupni Celsia. Na horách na severovýchodě dokonce bude šance na sněhové přeháňky.

V úterý nás bude čekat polojasná obloha. Jen na severovýchodě je třeba počítat se zataženějším nebem a ojediněle i s přeháňkami. Teploty budou stejné jako v pondělí.

Jaké bude počasí? Podívejte se na předpověď Dáši Honsové:

Video
Video se připravuje ...

Předpověď na víkend: Zabalte si deštník, sluneční brýle i zimní bundy. Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený, David Malík, Lukáš Kučera

Středa s sebou konečně ponese i lehké oteplení. Ráno se sice mohou objevit mlhy, ale přes den by mělo být polojasno jako v předchozích dnech. Teploty by se díky hezkému počasí měly vyšplhat přes 8 a místy až ke 12 stupňům Celsia. 

Od čtvrtka do soboty by na nás měla čekat skoro jasná obloha, jen ráno se místy mohou objevit mlhy. Teplota by mohla vystoupat přes 10 stupňů a někde by teploměry mohly ukázat až 15 stupňů Celsia. S blížícím se víkendem by ale mělo znovu přibývat oblačnosti i srážek.