Středa bude spíše oblačná až zatažená. Od jihozápadu na většině území můžeme očekávat i slabý déšť. Na jihozápadě a západě postupně nad 1200 metrů se vyskytne i  sněžení. Zpočátku zejména na severu a severovýchodě očekávejme polojasno a místy ojediněle mlhy.

V noci teploměry neukážou víc než 6 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty pak vystoupají k 6 až 10 °C, na východě můžeme očekávat až 12 °C.

Ve čtvrtek bude zataženo až oblačno, zpočátku místy, postupně jen ojediněle slabý déšť. Na jihozápadě a západě nad 1100 metry očekáváme sněžení. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat okolo 7 až 3 °C.

Nejvyšší denní teploty dosáhnou 7 až 11 °C. Ze západu povane mírný vítr, který dosáhne rychlosti 2 až 6 m/s.

Poslední pracovní den v týdnu bude oblačný až zatažený. Místy bude přechodně polojasno a ojediněle můžeme čekat slabý déšť. Na horách srážky četnější a nad 1100 metry většinou srážky sněhové. Přes den naměříme 7 až 11 °C.

Ani víkendové počasí to nezachrání

Víkend s sebou nepřinese žádné výrazné změny. Bude spíše zataženo až oblačno a od severozápadu můžeme očekávat déšť nebo slabé přeháňky nad 1200 metry. V Čechách postupně nad 700 metry můžeme očekávat srážky sněhové.

Nejnižší noční teploty se budou pohybovat okolo 6 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají k 7 až 11 °C. Též můžeme očekávat během dne mírný  jihozápadní až západní vítr o rychlosti 5 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s.