Doslova letní atmosféra bude panovat už v pátek. Obloha bude skoro jasná až jasná, jen ráno ojediněle mlhy. Noční teploty se budou pohybovat mezi 5 a 9 stupni Celsia, denní mezi 21 a 25 stupni Celsia. V západní polovině Čech až 28 stupňů Celsia. Vítr slabý proměnlivý.

Sobota bude v letním počasí pokračovat, přibude ale několik mraků. Bude polojasno až oblačno s ojedinělými dešťovými přeháňkami na severovýchodě Čech. Noční teploty mezi 6 a 10 stupni Celsia, denní mezi 21 a 27 stupni Celsia. Vítr opět slabý proměnlivý.

V neděli se počasí místy zkazí. Obloha sice bude stále polojasná, na území Česka se ale přechodně vyskytne oblačno a ojediněle přeháňky nebo bouřky. Také teplota klesne, v noci na 5 až 9 stupňů Celsia a přes den na 18 až 22 stupňů Celsia. Vítr znovu slabý proměnlivý.

Ještě koncem dubna 2017 se přitom do Česka vrátila zima. V Jihočeském kraji byl dokonce vyhlášen kalamitní stav. Není tak divu, že bude letošní duben možná zařazen do tabulek jako jeden z nejteplejších v historii. 

Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií

Vše o počasí a RADAR můžete sledovat ZDE: http://pocasi.blesk.cz/


Nejlepší videa o počasí s Dášou Honsovou najdete ZDE: http://tv.blesk.cz/kanal/6582/pocasi