Dopoledne pozor na sníženou dohlednost, která bude způsobena mlhami. Po relativně chladném ránu, kdy bude na západě území teplota klesat jen k 6 °C, se budou nejvyšší odpolední teploty zastavovat většinou přes 20 °C. Nejčastěji naměříme 19 až 23 °C. Foukat bude mírný severozápadní vítr o rychlosti do 20 km/h, místy v nárazech dosáhne rychlosti 45 km/h, takže bude naši pocitovou teplotu snižovat.

Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou - speciál Jak přežít počasí s dětmi Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený

Máme před sebou pohodový den – počasí nebude zatěžovat naše zdraví. Index kondice dosáhne na nejvyšší čísla – dobře se bude dařit i chronicky nemocným lidem. Pracovní výkonnost bude vysoká – naplánujte si služební cestu, přednášku, důležitou schůzku nebo dokončení úkolu. Naše koncentrace bude dobrá. Dobře nám půjde od ruky i fyzická práce.

Ideální bude počasí na procházky do přírody – jen aktivita klíšťat zůstává vysoká. Naopak koncentrace pylu budou na minimu – dýchat se bude alergikům dobře. Dejte si do těla – zvyšte svoji fyzickou aktivitu – čtvrteční počasí bude ideální na vytrvalostní běh, cyklistiku, fotbal, tenis, on-line brusle. Po ránu se bude hodit svetr, odpoledne se budeme nejlépe cítit v tričku s krátkým rukávem.

Kde přesně bude pršet? Podívejte se na radar.

Video
Video se připravuje ...

Prudký liják zasáhl Prahu: Na Smíchově voda zatopila silnice Aktu.cz

Fotogalerie
8 fotografií