V pondělí bude jasno až polojasno. Jen na Ústecku a Karlovarsku bude většinou oblačno. Odpoledne se někde mohou objevit i mlhy. Oblačnost ale bude nízká. Noční teploty se budou nejčastěji pohybovat od 13 do 9 stupňů Celsia. Den ale bude teplý, na většině území budou nejvyšší teploty kolem dvacítky. Na horách to bude o 4 stupně Celsia méně.

Podobně to bude s oblačností i o den později. V noci se ale ochladí o 1 stupeň a přes den mohou teploty klesnout dokonce až ke 13 stupňům Celsia. Ve středu občas vysvitne slunce a to hlavně dopoledne a v nižších polohách. Odpoledne se ale budou objevovat mlhy a na obloze mraky. V noci bude opět o něco chladněji. Konkrétně v rozmezí od 11 do 7 stupňů, pokud bude ale jasno, hrozí meteorologové i 4 stupni Celsia. Naopak ve dne by se velmi výjimečně mohla na teploměrech objevit i jednadvacítka. Spíš ale i ve čtvrtek očekávejme rozmezí 13 až 17 stupňů Celsia. Může také foukat mírný jihovýchodní vítr.

Víkend bude zamračený

V pátek už se zatáhne a celý víkend bude ošklivo. Podle ČHMÚ se kromě mlh může objevit i mrholení. Jasno bude jenom výjimečně na horách a také v nižších oblastech. V noci na neděli ale přijde zima. Nejnižší teploty mohou klesnout až k pěti stupňům. Přes den to nevypadá na víc než podzimních 15 stupňů Celsia na teploměru. Při malé oblačnosti to může ale být i o čtyři víc.

Fotogalerie
14 fotografií