DISKUSE K ČLÁNKU

moiaza:Změna času ztratila dávno význam. K ničemu nebyla. Havlovcům vadilo všechno komunistické. Nechápu, že změna času jim nevadí. Mi je jedno, jaký je čas. Zda letní, nebo zimní. Jen mi vadí, že se s tím tak šaškuje. Kolika lidém to způsobí problémy. Doufám že jednou konečně se někdo zasadí o zrušení tohoto nesmyslu.

(29. 10. 2016 17:30)

agfor:Ještě, že jezdím svým postarším Jaguarem. Silně by mne sr lo, kdybych někde měl hodinu čučet kvůli tomu, že ve vládě sedí neschopní bl ci.

(29. 10. 2016 17:26)

Desterz:Zimní čas zastaví vlaky i autobusy. Já bych zastavil ropu v ropovodu, eletriku v drátech, železo ve vysokých pecích, letadla ve vzduchu, a taky záchranku, porody, operace a dejcháky v nemocnicích. Aby konečně někdo pochopil co je to za hov@dinu.

(29. 10. 2016 17:26)

mrdounberlusconi: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 10. 2016 06:55)

danoch:Ten,kdo si na změnu času musí zvykat týden,by měl vyhledat psychiatra!!!Ráno se vzbudím,mrknu na hodiny a místo 8.30 bude 7.30 a tím pro mě celá změna končí.Vždyť o nic nejde,nic se nezmění.Já neříkám,že měnit čas není zbytečný,ale nijak to na člověka nemůže působit.Vždyť je to jenom hodina,až se to bude měnit o 5 hodin,tak možná,ale takhle to nemá na člověka žádný vliv!!

(29. 10. 2016 16:07)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy