V Karlovarském kraji bude oblačno až zataženo, na horách může místy sněžit. Teploty se budou pohybovat mezi 1 a 4 stupni, na horách od -4 do -1 stupně.

V Plzeňském kraji bude panovat oblačná a zatažená obloha, ojediněle zasněží, v polohách pod 400 metrů mohou mít přeháňky podobu deště. Nejvyšší teploty dosáhnou na 2 až 5 stupňů, na horách se budou pohybovat mezi -2 a 1 stupněm.

V Ústeckém kraji čekejte oblačnou až zataženou oblohu, místy sněžení, které bude mít v polohách pod 300 metrů podobu smíšených srážek. Večer bude místy i polojasno. Teploty maximálně 3 až 6 stupňů, na horách od minus 3 do nuly.

Ve Středočeském kraji bude oblačno až zataženo, může i slabě zasněžit, v polohách pod 400 metrů zapršet. Večer budou srážky ustávat a ubyde i oblačnost. Rtuť teploměru ukáže maximálně 3 až 6 stupňů.

V Praze se také ukáže oblačná až zatažená obloha, ojediněle by z ní mohl padat sníh nebo voda. Večer budou srážky ubývat. Teploty se budou pohybovat mezi 4 a 6 stupni.

V Jihočeském kraji čekejte převážně zataženo, místy sněžení. V nadmořské výšce pod 400 metrů budou srážky smíšené nebo dešťové. Na Šumavě čekejte srážky četnější. Teploměry ukážou 2 až 5 stupňů, na horách kolem -1 stupně.

V Libereckém kraji bude oblačno až zataženo, místy zasněží, na horách a na severu četněji. Večer už bude někde i polojasno. Teploty se budou pohybovat od 2 do 5 stupňů, na horách mezi -4 a -1 stupněm.

V Královéhradeckém kraji uvidíte oblačnou až zataženou oblohu, místy ale vykoukne i slunce. Na horách čekejte přeháňky místy, v místech nad 500 m. n. m. má sněžit. Teploty se budou pohybovat mezi 3 a 6 stupni, na horách kolem -1 stupně.

V Pardubickém kraji bude oblačno až zataženo, místy i polojasno. Místy může zapršet, v polohách nad 500 metrů zasněžit. Teploměry ukážou mezi 3 a 6 stupni, na horách kolem -1 stupně.

Na Vysočině bude panovat oblačná až zatažená obloha, ojediněle čekejte přeháňky. Rtuť teploměry vyšplhá na 1 až 5 stupňů.

V Olomouckém kraji bude převážně zataženo, místy čekejte déšť, někde i v kombinaci se sněhem, na horách budou srážky četnější. Nad 600 metrů má sněžit. Teploty se budou pohybovat mezi 3 a 6 stupni, na horách mezi -3 a 1 stupněm. Bude vát vítr rychlostí 4 až 8 m/s, místy s nárazy až 15 m/s.

V Jihomoravském kraji čekejte oblačno až zataženo, ojediněle přeháňky, které budou mít v polohách nad 600 metrů smíšenou nebo sněhovou podobu. Během dne se místy ukáže i polojasná obloha. Teploměry naměří 3 až 7 stupňů.

V Moravskoslezském kraji bude převážně zataženo, místy slabě zaprší nebo se zkombinuje déšť se sněhem. Na horách čekejte srážky četnější. V polohách nad 600 metrů má sněžit. Teploty se vyšplhají na 3 až 6 stupňů, na horách na -3 až 1 stupeň. Bude vát vítr o rychlosti 4 až 8 m/s, místy s nárazy až 15 m/s.

Ve Zlínském kraji bude oblačno až zataženo, ojediněle se objeví přeháňky. Ve výšce nad 600 m. n. m. budou mít podobu sněhu. Během dne bude od jihu místy i polojasno. Teploty vystoupají na 2 až 6 stupňů.

Podívejte se, jak vypadala některá místa v Česku v posledních dnech:

Fotogalerie
8 fotografií