Pátek začne ranními mrazíky, místy budou i mrznoucí mlhy. Přes den bude jasno až polojasno, odpoledne se místy zamračí a bude pršet. Nejnižší noční teploty klesnou až na -3 °C, přes den teploty vystoupají až na 16 °C. Na horách bude chladněji, kolem 7 °C, na Šumavě až 11 °C. Foukat moc nebude, během dne bude mírný východní a jihovýchodní vítr.

Sobota bude nejteplejší den víkendu. Probudíme se do relativně teplejšího rána, nejnižší teploty se budou pohybovat mezi 3 až -1 °C. I v sobotu bude jasno až polojasno, ale později přes den bude hlavně na západě Čech oblačno a hrozí déšť. Nejvyšší teploty se vyhoupnou až na 20 °C. Foukat bude mírný jihovýchodní vítr.

V neděli na prvního máje bude celý den poměrně oblačno a místy nás čekají přeháňky. Lásky čas tak bude vůbec nejvíc zamračený za celý víkend a k polibkům pod rozkvetlou třešní se bude hodit i deštník. Nejnižší teploty v noci klesnou na 3 °C. Teploty přes den ale nepřesáhnou 17 °C. Foukat bude mírný severovýchodní vítr. Příští týden se mírně ochladí, až ke konci týdne se teploty vrátí ke 20 °C.

Fotogalerie
12 fotografií