V noci z pátku na sobotu bude zataženo s nízkou oblačností nebo mrznoucí mlhy. Jasno bude jen na horách a ojediněle i v nižších polohách. Teploty se budou pohybovat mezi -5 a -9. Vítr slabý, proměnlivý.

V sobotu přes den můžeme očekávat skoro jasno až jasno. Místy se stále budou držet mrznoucí mlhy, zejména na severu a východě země. Teploty mezi -2 a 2 stupni Celsia. Vítr slabý, rozptylové podmínky mírně nepříznivé.

V noci budou opět mrznoucí mlhy nebo zataženo s mírnou oblačností. Na ohňostroje, které se vyrojí oblohou, tak letos moc dobře neuvidíme. Teploty mezi -3 a -7 stupni Celsia.

V neděli na Nový rok se oteplí o jeden stupeň na 3 °C, na Moravě místy až na 5 stupňů Celsia. Na severozápadě Čech později večer začne přibývat oblačnost.

V pondělí budou pokračovat denní teploty mezi 1 a 3 °C a bude jasno. Postupně místy sněžení či smíšené srážky. Stále bude platit, že v noci se rtuť teploměrů dostane hluboko pod nulou

V úterý se začne znovu ochlazovat a teploty přes den se budou pohybovat mezi -2 a 2 ° C. Očekávat můžeme i náledí. Vítr místy silný s nárazy. Od středy do pátku by mělo občasně sněžit.