Ve čtvrtek k nám bude od jihozápadu proudit teplý vzduch. Po celý den bude polojasno až skoro jasno, od západu oblačno, ojediněle přeháňky. Denní teploty se budou pohybovat mezi 16 a 20 °C, na jižní Moravě až 22 °C. V noci očekávejme teploty nejméně 6 až 10°C.

V pátek očekáváme polojasno, ojediněle přeháňky. Teploty přes den budou mezi 14 a 18 °C. V noci se teploty budou pohybovat mezi 6 a 10 °C. Povane k nám mírný západní až severozápadní vítr o rychlosti 3 až 7 m/s.

Sobotní počasí bude převážně polojasné, ráno se mohou objevit mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty budou mezi 4 a 8 °C. Denní teploty se budou pohybovat mezi 16 a 20 °C.

V neděli počítejme s jasným až polojasným počasím, ráno se místy objeví lehká mlha. V noci se budou teploty pohybovat okolo 4 a 8 °C a denní teploty vystoupají až na 22 °C.

VIDEO: Podívejte se, jaké počasí zaskočilo motoristy

Video
Video se připravuje ...

Podzimní počasí zaskočilo řadu motoristů na jižní Moravě. Policie apeluje, aby se na řízení ve ztížených povětrnostních podmínkách více soustředili. Video z okolí Brna Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
12 fotografií