Máme před sebou relativně pohodový den. Ve středu počítejte s chladnějším ránem a dopolednem, to se budou teploty pohybovat většinou pod 10 °C. Ti, kteří mají v sobě „barometr“, zaznamenají blížící se změnu v počasí, mohou je bolet jizvy nebo klouby a vyloučená není ani bolest hlavy. Během odpoledních hodin totiž očekáváme pokles tlaku vzduchu. 

Délka slunečního svitu se bude pohybovat až okolo 12 hodin. Rozhodně použijte opalovací krémy a to zejména, pokud se budete na přímém slunečním záření zdržovat přes poledne. Spálení pokožky hrozí už po 30 minutách. Na oči sluneční brýle a na hlavu pokrývku proti úpalu.

Práce vám půjde ve středu od ruky

Index pracovní výkonnosti bude zpočátku dne na vysokých hodnotách, s narůstající teplotou bude klesat na střední hodnoty – důležité úkoly tak naplánujte hned na ráno a dopoledne. Relativně dobře nám půjde od ruky duševní i fyzická práce. Naše koncentrace bude na vysokých hodnotách. 

Počasí bude ideální na piknik, grilování nebo výlet do přírody. Ze sportovních aktivit volte jízdu na kole, turistiku, in-line brusle nebo běh. S autem do myčky už nejezděte, stejně tak nezalévejte zahradu, ve čtvrtek bude pršet. Po ránu se budou hodit dlouhé rukávy a nohavice, odpoledne letní šaty a sandály. Materiál by měl být přírodní – index pocení bude na vysokých hodnotách.

Fotogalerie
16 fotografií