V pátek bude zataženo, šedivo, mlhavo. Ojediněle se vyskytne mrznoucí mrholení nebo slabý déšť. Při mrznoucích srážkách se bude tvořit ledovka, po ránu, při poklesu teplot pod bod mrazu, i náledí. Noční teploty budou klesat na 3 až -1 °C. Denní teploty vystoupí na 3 až 7 °C. Foukat bude mírný jihovýchodní vítr o rychlosti do 20 km/h.

V sobotu bude zpočátku dne zataženo, mlhavo. Ojediněle mrholení. Během dne očekáváme od západu místy déšť. Noční teploty budou klesat na 5 až 1 °C, ojediněle až -1 °C. Denní teploty vystoupí na 3 až 7 °C. Foukat bude mírný jihovýchodní vítr o rychlosti do 20 km/h.

V neděli bude zataženo až oblačno, zpočátku dne místy přeháňky. Během dne se oblačnost místy protrhá až na polojasno. Noční teploty budou klesat na 3 až -1 °C, ojediněle se tak opět bude tvořit náledí. Denní teploty budou nejvýš z celého týdne – vystoupí na 4 až 8 °C. Foukat bude mírný jihovýchodní vítr o rychlosti do 20 km/h.

Hned po víkendu k nám opět pronikne studený vzduch od severovýchodu a začne se ochlazovat. V ranních minimech bude při zmenšené oblačnosti teplota klesat až k -8 °C a v odpoledních maximech očekáváme teploty jen kolem nuly.

Fotogalerie
8 fotografií