Dnešní počasí bude stejné jako v sobotu, tedy zataženo až oblačno. Postupně, zejména na východní polovině území, se objeví občasný déšť nebo přeháňky, jinde místy přeháňky a ojediněle bouřky. Noční teploty klesnou na 9 až 5 °C. Ani přes den nebude příliš teplo, rtuť teploměru ukáže 13 až 17 °C, na severní polovině území i 15 až 19 °C.

První den nového týdne bude zataženo až oblačno s deštěm a přeháňkami, opět se ojediněle objeví bouřky. Teploty v noci se budou pohybovat okolo 11 až 7 °C, přes den kolem 14 až 18 °C.

Kde bude bouřka? Sledujte radar Blesku!

V úterý se počasí příliš nezmění, opět bude oblačno až zataženo, od jihu se objeví déšť nebo přeháňky a opět ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty 10 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty 14 až 18 °C, při dešti pouze kolem 13 °C.

Ve středu nás opět čeká déšť nebo přeháňky, které by měly během dne ustávat. Denní teploty budou ale nízké, pouze kolem 11 až 15 °C, při zmenšené oblačnosti až 17 °C.

Meteorologové předpokládají, že od čtvrtka do soboty by se postupně mělo vyjasňovat, teploty se očekávají okolo 14 až 18 °C, postupně při zmenšené oblačnosti kolem 20 °C.

Video
Video se připravuje ...

Kdy je vznik bouřky nejpravděpodobnější? Videohub

Fotogalerie
32 fotografií