V pátek rozhodně deštníky a pláštěnky s sebou - čeká nás na srážky nejbohatší den z celého týdne. Nejčastěji spadne od 5 do 15 mm. Srážky očekáváme na vlnící se studené frontě. Bude zataženo až oblačno, postupně od západu na celém území déšť nebo přeháňky. Srážky budou od severozápadu slábnout až večer. Odpolední teploty mezi 8 až 12 °C, na východě území až 15 °C.

Z víkendu bude méně oblačnosti v neděli

V sobotu bude oblačno až polojasno, zpočátku dne ještě místy přeháňky nebo déšť. Během odpoledne se už srážky vyskytovat nebudou. Po ránu pozor na ojediněle mlhy. Ranní teploty budou díky zvětšené oblačnosti vysoko – mezi 8 až 4 °C. Denní teploty vystoupí na 8 až 12 °C. Foukat bude mírný severozápadní vítr o rychlosti do 20 km/h.

Sledujte vývoj počasí na radaru Blesku

V neděli bude polojasno až oblačno. Po ránu ojediněle mlhy. Ranní teploty 5 až 0 °C. Denní teploty 8 až 12 °C. Vát bude slabý proměnlivý vítr o rychlosti do 15 km/h.

Svatomartinský týden přinese až 15 °C

Žádné ochlazení se na nás nechystá ani během svatatomartinského týdne – deštníky budeme vytahovat zejména ve středu a ve čtvrtek na přechodu studené fronty, jinak musíme po ránu a dopoledne počítat s mlhou nebo nízkou oblačností, pokud se ale rozpustí, bude modrá obloha a nadprůměrné teploty. V pondělí bude oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky. Po ránu ojediněle mlhy.  Ranní teploty 6 až 2 °C, při malé oblačnosti 1 °C. Denní teploty 9 až 13 °C.

V úterý bude polojasno. Po ránu a dopoledne místy mlhy nebo nízká oblačnost, která se ojediněle udrží po celý den. Ranní teploty 6 až 2 °C. Denní teploty 10 až 14 °C. Ve středu bude oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Po ránu ojediněle mlhy.  Ranní teploty 8 až 4 °C. Denní teploty 10 až 14 °C. Od čtvrtka bude frontální oblačnosti ubývat a při slunečné obloze se budou odpolední teploty zastavovat až na 15 °C.

Video
Video se připravuje ...

Tipy na listopadové výlety Videohub

Fotogalerie
26 fotografií