Podle ČHMÚ bude ve středu ve východních Čechách a na Moravě místy polojasno až skoro jasno. Na západě a jihozápadě Čech bude místy slabý déšť, nad 1000 m sněžení. Ojediněle se budou vyskytovat mlhy. Nejnižší noční teploty budou 6 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat v rozmezí 7 až 11 °C. 

Ve čtvrtek pak má být oblačno až polojasno, na jihozápadě Čech až zataženo a místy se zde může objevit slabý déšť, nad 500 m a na severovýchodě i níže sněžení, upozorňuje ČHMÚ. Nejnižší noční teploty 4 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty 5 až 9 °C.

Sledujte počasí na radaru Blesku

V pátek pak bude jasno nebo skoro jasno. Nejnižší noční teploty -1 až -5 °C, nejvyšší denní teploty 6 až 10 °C.

O trochu teplejší počasí pak bude v sobotu, kdy bude jasno nebo skoro jasno s nejnižšími nočními teplotami +2 až -2 °C a nejvyššími denními teplotami 8 až 12 °C. V neděli se počasí zase trochu zhorší, bude oblačno až zataženo, místy přechodně polojasno. Mělo by také pršet. Nejnižší noční teploty 6 až 2 °C, nejvyšší denní teploty 9 až 13 °C.

Příští týden od pondělí do středy by mělo být opět zataženo až oblačno, na většině území déšť nebo přeháňky, na horách a postupně od středních poloh srážky sněhové, napsal ČHMÚ. Srážky budou postupně ubývat. Nejnižší noční teploty zpočátku 7 až 2 °C, postupně +3 až -2 °C. Nejvyšší denní teploty zpočátku 6 až 11 °C, postupně 3 až 8 °C.

Video
Video se připravuje ...

V Řepiších na Frýdecko-Místecku museli hasiči tahat linkový autobus z příkopu. HZS Moravskoslezského kraje

Fotogalerie
47 fotografií