Dnes bude oblačno, na severu a severovýchodě během dne očekávejte místy déšť nebo přeháňky. K ránu by se mohly objevit ojediněle i mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou na 11 až 7 °C. Denní teploty se budou pohybovat od 16 až 20 °C, v 1000 m na horách klesnou teploty až na 12 °C.

Sledujte počasí na radaru Blesku

Ve středu bude počasí podobné, bude zataženo až oblačno, od severozápadu se budou postupně přidávat přeháňky a ojediněle se objeví i bouřky. Teploty v noci budou nízké, pouze 13 až 9 °C. Ani přes den se moc neohřejeme, nejvyšší denní teploty očekávejte od 16 do 20 °C.

Ve čtvrtek se mírně vyjasní, ráno čekejte ojediněle mlhy a také přeháňky. Teploty přes den nicméně začnou stoupat, čeká nás 20 až 24 °C.

 

Páteční teploty už budou připomínat léto. Sice ráno nás opět čekají mlhy, ale přes den bude skoro jasno až polojasno. Noční teploty budou sice nízké, od 11 až 7 °C, přes den se budou pohybovat od 22 až 26 °C.

V sobotu bude polojasno, postupně, zejména v Čechách oblačno a místo se objeví přeháňky nebo bouřky. Teploty už opět dosáhnout tropické třicítky. Letní počasí by mělo panovat i v neděli a meteorologové slibují, že se vrátí léto se vším všudy, postupně by denní teploty měly vyšplhat na 32 °C.

Video
Video se připravuje ...

Záplavy ve Slovinsku Pro Blesk Jakub Bielecki

Fotogalerie
40 fotografií