V pondělí nás čeká polojasno až jasno, ráno se ojediněle objeví mlhy. Odpoledne pak bude oblačnosti přibývat a večer se objeví místy slabý déšť. Nejnižší noční teploty klesnou 5 až 1 °C, nejvyšší denní teploty 10 až 14 °C.

V úterý bude ještě zpočátku oblačno, místy s deštěm nebo přeháňkami, během dne většinou polojasno. Nejnižší noční teploty 7 až 3 °C, ojediněle se objeví přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 10 až 14 °C.

Sledujte vývoj počasí na radaru Blesku

O středy se začne postupně oteplovat a déšť ustane. Ve středu a ve čtvrtek bude převážně polojasno a jasno, ráno místy mlhy nebo zataženo nízkou oblačností. Noční teploty budou klesat ke 2 °C, denní vystoupí na 12 až 16 °C, při při déletrvající nízké oblačnosti jen na 11 °C.

Víkendové teploty mohou téměř atakovat dvacítku. Od pátku do neděle bude polojasno až jasno, ráno se ještě mohou objevit mlhy. Nejnižší noční teploty 9 až 4 °C. Nejvyšší denní vystoupí na 14 až 19 °C. V místech, kde se nízká oblačnost udrží déle, bude jen kolem 11 °C. Mrholit bude jen místy a podle výhledu meteorologů se déšť nebo přeháňky objeví místy až ke konci týdne.

Video
Video se připravuje ...

Jak vznikají nejničivější bouřky na území Česka? Videohub

Fotogalerie
50 fotografií